Sommarens lekar!

 
Hej på er,

Leksaker är faktiskt inte bara för barn om än man kanske tänker så i första hand, speciellt nu inför sommaren så är det minst lika roligt för oss vuxna att leka. Det finns så mycket roliga utelekar, kommer ni ihåg det när man kastade en rosa/grön boll och skulle fånga den med kardborreplattor i samma färger? Eller vattenkrig med vattenballonger? Finns så mycket kul som även lämpar dig väl för midsommaraftons lekar, har du planerat midsommaraftons lekar ännu? Om inte så är det hög tid att göra det nu! 😍 

Vad har du för liten där hemma? Vad gillar ditt barn att leka med? Är det en barbie eller hulken person? Jag var en sann Barbie tjej när jag var liten men jag vet flera tjejer i min klass som faktiskt lekte med action man. Idag är ju actionfigurerna så många fler än vad dom var på 90-talet, haha!  Då fanns det ju inga Marvel-, Avengersfigurer, tror det kanske var då hulken kom som leksak? Eller minns jag fel?

Få 15% rabatt på leksaker!

Använd koden: "ekc30-a"

Gäller t.o.m 2022-12-31, kan inte kombineras med andra rabattkoder och gäller inte på kampanjpriser.

 

 
Hur cool är inte denna radiostyrda Batcycle från Batman Movie, perfekt efter skolavslutningen och som början på sommarlovet! Är dina ungar otroligt taggade på poolen i år så finns det flera roliga badmadrasser i former av djur hos LeksaksCity att klicka hem. Enhörningar, pingviner, krokodiler och svanar! 😁 Passa på att använda rabattkoden ovan och få 15% på denna snygga Batman-leksak eller vad du nu känner för! Valen av leksaker är oändliga och du hittar garanterat något som passar alla, även vuxna! 😉

Nu ska jag fortsätta kolla på min film och sedan hoppa i säng, denna dag har varit så lång men har ändå gått så fort. Jag har jobbat hela dagen, sedan åkte jag och handlade till imorgon. Blev en snabb middag idag, MAX – sjukt gott dock. Sedan spolade jag av altanen och tvingade med Danne till jysk. Hittade äntligen ett parasoll till baksidan, så skönt, hoppas på sol imorgon så jag kan inviga det. Det blir lite mer ombonat med textilier ute! Snyggt var det, stort och beiget med en rejäl stenfot. Vi är verkligen så nöjda!

Gläm inte att köpa dina leksaker online hos LeksaksCity.se och ange rabattkod ”ekc30-a” kanske överraskar du barnen med några nya sommarleksaker! Passa på nu när du får en grym deal!

Ha en fin kväll! 💕

Leave a reply