Långt hår i kalla toner med löshår!

 

Hallå i solen,

Jag har suttit och jobbat på altanen hela dagen, stundvis i solen och stundvis under parasollet! Skönt att sommaren och värmen äntligen är här! Även så nöjd med mitt hår nu som är slingat i en ljusare ton, jag hoppas att solen ska göra sitt för även detta och naturligt bleka det under semestern! Som tur var har jag tagit väl hand om håret och jag behövde inte klippa av så mycket på längderna som jag trodde, kanske beror på att jag varit där och toppat lite själv då och då! För ett par år sedan hade jag löshår för jag hade blekt sönder håret, ajabaja Elin .. 👆

Sist jag använde löshår använde jag clip & go löshår från Pozehair men skulle jag sätta i löshår nu så skulle jag absolut välja tape on som är så mycket mer skonsamt för håret. Eftersom jag då hade en mörk bottenfärg och ljusa längder körde jag på färgen ash mix balayage 8A/10NV. Det blev riktigt bra och eftersom jag har rätt så frissigt hår med mycket volym var det skönt att kunna ta ur löshåret varje kväll och kunna borta igenom det ordentligt. Här ovan är den färg jag hade då när det var helt nytt och fräscht! Nu efter några år har ju håret vuxit till sig och faktiskt (äntligen) blivit rätt långt, så nu är det slut på hemma blekningar och jag var hos frisören i söndags som var och ljusade upp det med lite slingor och nyansering.

 

Som sagt så har jag rätt så tjockt hår men för er som inte har det kan jag varmt rekommendera löshår och pozehair har både bra kvalitet, priser och snabb leverans.

Hos Pozehair hittar du inte bara olika typer av löshår utan även stylingverktyg och hårvårdsprodukter väl anpassade för olika varianter av löshår!

Nu ska jag jobba färdigt och sedan åka på födelsedagsfirande!

Ha en fortsatt fin tisdag! 🖤

Leave a reply