MSM och Omega 3, förbättra din hälsa nu!

 

Godkväll,

 

Det har varit ett par riktigt varma dagar nu om än några åskskurar som har dragit för mig nattetid. Upp emot 30 grader är faktiskt riktigt varmt för att vara i Sverige. Det är därför extra viktigt att fylla på med vätska dessa varma dagar, man blir trött av värmen och det är därför väldigt lätt att glömma bort att ta det där extra glaset med vatten. Fyll på med vitaminer och mineraler också! Kosttillskott överlag är alltid bra, så länge du vet vad det är just din kropp behöver. Hos Tillskottsbolaget finns en mängd olika produkter inom just kategorin kosttillskott. En del kanske tänker på aminosyror, BCAA och proteinpulver när de hör ordet medan andra tänker på c-vitamin, d-vitamin och omega 3. Jag äter Omega 3 eftersom jag inte äter fisk, har aldrig ätit och kommer aldrig kunna äta. Jag har försökt att lära mig och testa olika typer av fisk men det går verkligen inte. Så just Omega 3 är är viktigt för mig att äta. 🙌

 

Andra typer av kosttillskott som många kanske glömmer bort eller inte vet att de finns är exempelvis MSM som är till för dig som antingen vill behålla eller förbättra rörligheten i dina leder. Men det har även en positiv inverkad på hårets och hudens kvalitet. Med MSM kan du förbättra cellernas förmåga till att ta upp näringsämnen och påskynda utdrivningen av slaggprodukter, jag tycker detta låter superintressant och jag skulle vilja lära mig mer om just MSM. Har du erfarenhet av denna produkt? Dela gärna med dig bland kommentarerna. 

 

 

Just nu får du 20% rabatt på SOLID Nutrition MSM, 150 mega caps. Priset just nu är 159kr och ordinarie 199kr, så passa på att testa dessa tabletter!

 

Glöm inte att oavsett kosttillskott läsa och följa rekommenderad dosering! Vilka produkter föredrar och använder du? Berätta gärna varför också! 

 

Nu ska vi sätta på Netflix här och fylla upp ett stort glas iskallt vatten för det är det bästa just nu faktiskt, jag är så otroligt dålig på att dricka vatten och att ha is i och få det sådär jättekallt ni vet, det är fina grejer det. Så det är ett hett tips till dig som är lika dåligt som mig på att dricka vatten.

 

Ha en fortsatt underbar söndagkväll nu ska jag gå en snabbis med hunden och sedan slår vi på filmen Run, har ni sett den? Vad tyckte ni? 💕

Leave a reply