Jobba hemifrån.

 
I BETALT SAMARBETE MED BROMMA KONTORSHOTELL

 

Godkväll på er,

 

2018 tror jag det var – innan jag började jobba där jag jobbar idag arbetade jag som konsult inom digital marknadsföring. 🙌 Jag arbetade på distans för flera olika företag belägna i både Stockholm och Uppsala. Denna typ av jobb passade mig väldigt bra då jag gillar att ha ansvar och arbeta självständigt utan att någon vakar över mig, nu har jag turen idag att ha världens bästa jobb men jag vet och av erfarenhet från tidigare arbetsplatser att man ofta får en speciell känsla i kroppen av att vara just anställd. Som konsult blev det då såklart mest arbete hemifrån vilket jag även jobbar mycket på idag med fast som anställd. Det jag vill komma till är att det är skönt att ha lite kollegor och inte minst en arbetsplats. Dels för att det är trevligt såklart och för att det blir en annan typ av sammanhållning. Men också för att det är viktigt som konsult att lära sig skilja på privat- och arbetsliv. Därför kan det vara en fördel att hyra in sig på ett kontorshotell.

 

I Bromma norr om Stockholm ligger Bromma Kontorshotell där det sitter ca. 50 kunder på ca. 75 kontor. Detta kontortshotell har funnits sedan 1992 och kontorsrummen finns i flera olika storlekar och även som skräddarsydda efter dig eller ditt företags behov. Oavsett om du väljer det lilla kontorsrummet på 9-11 kvm eller det stora på 20-28 kvm ingår allt.

 

Det som ingår är:

·       Eget låsbart kontor

·       Post & posthantering

·       Personal på plats

·       Kostnadsfria konferens och mötesrum

·       Dagstidningar

·       Tillgång 24/7

·       Wifi

·       Fiberuppkoppling

·       Tillgång till kopiator, skrivare & scanner

·       Modernt larmsystem och väktarutryckning

·       Bemannad reception

·       Fyra st fullt utrustade pentryn med matplatser

·       Ekologiskt kaffe och té till dig och dina besökare

·       Skylt med företagsnamn

·       Tillgång till dusch

·       Gemensamma lounge utrymmen

·       Tillgång till Lounge

·       Städning

 

Hur bra? Och hur mycket ingår inte? Toppen ju! Gemensamma lounge utrymmen är ju väldigt trevligt om du är konsult eller ni är väldigt få på just ditt företag – du får nya fikakompisar!

 

Ha en fin kväll! 💕

Leave a reply