Lär dig mer om företagande med Capcito.

 
 
 

 

*I BETALT SAMARBETE MED CAPCITO

Att vara egen företagare är knepigt, det är mycket att tänka på och ett stort ansvar som vilar på ens axlar. Det grymma är att komma in i en tillväxtfas, du växer, försäljningen ökar, inköpen blir större och du kanske behöver ta ett till lån. Capcito erbjuder företagslån, fakturaköp och annat för företag i olika storlekar. 

 

Varför ska du välja att ta hjälp av Capcito?

De var först i Sverige med att lansera en helt digital fakturafinansiering och det finns inga bindningstider eller dolda avgifter. De erbjuder snabb och personlig service och besked på din förfrågan inom 24 timmar men också automatisk bokföring! De samarbetar med Sveriges populäraste företagstjänster och årets affärsbank. Självklart är Capcito även registrerade hos Finansinspektionen. På sin hemsida finns tydliga upplägg och bra kontaktmöjligheter. Vill du lära dig mer om allt som rör företagande? Läs Capcitos egen blogg, du hittar den en bit ner på deras hemsida.

Lycka till med era företag där ute och kom ihåg att pengar inte är allt, försök att lära er så mycket ni kan på egen hand så klarar ni er långt! När jag hade eget företag lärde jag mig mycket på egen hand, det finns oändligt med information att ta till sig genom att läsa på och prata med andra i samma situation.

 

Ha en underbar kväll,

Puss! 💕

Leave a reply