Bra mat till dina pälskompisar.

I BETALT SAMARBETE MED SMARTFODER

Hej hopp, har ni fredagsfeeling? Idag har jag fredagsfeeling på rätt dag i alla fall, var hemma hos en kollega och firade hennes födelsedag igår med jobbet och det var så mysigt och hänga med jobbet lite privat och äta lite mat och dricka lite vin! Idag har jag fått supermycket gjort på jobbet också, Theo var med och han skötte sig exemplariskt idag, så skönt! Han bäddade ner sig både i soffan och bredvid mig på en kudde på golvet! Vi har på senare tid börjat med en ny mat då han har väldigt känslig mage och även är allergisk mot visst innehåll. Vi är även öppna för nya förslag på foder till honom här hemma. Jag hittade smartfoder.se i veckan och det är ett nyskapat företag inom djurfoder som fokuserar på kvalitet och kostnadsmedvetenhet. Vad jag noterar så är detta billigare än de vi hr idag och innehållet verkar bra, sötpotatis och lamm, det gillar nog Theo! Fritt från färgämnen och konserveringsmedel, så bra och viktigt! 💛

 

LOJALITETSPROGRAM

När du slutför din första order hos smartfoder.se skapas ett konto hos dom och du får möjligheten att tipsa dina vänner med hund och katt. Sedan får du en unik tipskod och för varje beställning din vän slutför får du 125kr rabatt för varje slutförd beställning. Du får automatisk rabatt när du handlar genom att vara inloggad på ditt konto, du får upp till 500kr rabatt per beställning. Har du mer rabatt än så sparas den på ditt konto till nästa beställning, det är även där – inne på ditt konto – du hittar din unika tipskod.

 

Hur bra låter inte detta? Tipsa om bra foder till dian vänner och få upp till 500kr rabatt per order? Även 20% rabatt just nu på smartfoder.se egna foder!

 

Uppge koden: SMART-123

så får du rabatt på din första beställning!

 

Ha en underbar fredagskväll! 😘

Leave a reply