Att få komma bort lite.

 

Hej på er! 😊

 

Nu har jag precis ätit middag, det blev ugnspannkaka, det fanns liksom inte ork till något annat idag. Jag har dock hunnit med så galet mycket idag så jag är sjukt nöjd. Men jag är också väldigt trött på att vara hemma jämt. Alltså dessa corona-tider .. Fy, alltså, det är så tråkigt! Däremot kanske jag och Danne ska åka ut till landet i helgen om vi orkar efter denna vecka som är något stressig. Det skulle vara så skönt med ett miljöombyte och bara ta långa promenader med Theo ute, leka i snön, elda i brasan och bara ligga i soffan och se på massa filmer vi pratat om att se jättelänge. Vi har ju också tänkt att åka någonstans jättelänge. Men näststa sommar så. Utomlands alltså. Att hitta till More Sailing gjorde ju inte saken bättre, haha. Tänk hur underbart att få komma iväg en vecka eller två? Tänk er att segla i Karibien eller i Grekland? Att i Grekland åka runt mellan olika öar. På More Sailings hemsida kan du beställa hem en helt kostnadsfri katalog med all information kring alla länder och olika typer av seglingsresor som de erbjuder. Jag har aldrig seglat och det skulle var så himla kul att testa på detta! Att få vara på havet är ju helt fantastiskt överlag och att få prova på något man inte gjort förut är ju så kul! Har ni seglat någon gång? Vart var ni då i så fall?

 

 

 

 

Seglingsresorna från More Sailing är anpassade för alla individer oavsett om du har segelvana eller inte. Segelresorna har besättning ombord, du kan uppleva Kroatien, Grekland, Italien och Karibien tillsammans med More Sailing. Vilket land skulle ni föredra att segla igenom? 🤗

 

Fördelarna med dessa typer av resor är många, bland annat får du möjligheten att besöka många platser, du får både sol bad och äventyr. Precis som på ett hotell blir det omhändertagen under resan av personalen ombord, du lär känna nya människor och får lära dig nya saker. Det stora pluset är att du skapar minnen för liver och att allt är paketerat och klart du behöver inte pussla ihop resan och planera något själv. Allt från flygbiljetten till mat på båten är redan ordnat och klart. Om du har frågor kan du boka ett video-möte med More Sailing, jag älskar verkligen att allt har blivit så enkelt och digitalt under dessa tider och jag tror och hoppas verkligen att det fortsätter så.

 

Förutom deras seglingsresor kan du hyra och köpa segelbåtar genom företaget. Grymt koncept och det skulle vara superkul att testa på som sagt!

 

Nu ska jag plocka lite med tvätten och sätta på en till diskmaskin, sedan ska jag mysa ner mig i soffan med en filt och lite geléhjärtan! Imorgon blir det jobb och skönhetsbehandling, jag är så taggad på detta och nervös haha, så ni förstår inte! 

 

Ha en underbar kväll! 💕

Leave a reply