Hur kan du expandera ditt företag?

 

 

 

 

I BETALT SAMARBETE MED FÖRETAGSLÅN

 

God morgon, 💛

 

Är du egen företagare eller en riktig entreprenör? Vill du utöka din verksamhet? Spana in företagslån. Jag vill ju självklart inte uppmana er till att långa pengar – absolut inte men jag vill informera om att möjligheten finns. Kanske står du där med ett företag och vill utöka för att du känner att det verkligen ligger rätt i tiden just nu, du kanske har något nytt inom företaget som du tror stenhårt på och som du även tror skulle göra sig bra på marknaden men budgeten kanske inte finns. Du kanske är en liten entreprenörs själv och vill starta ett eget företag? Eller har det gått trögt ett tag och du känner att det släpper snart men du behöver en liten push? Då vill jag informera om möjligheten till företagslån. Jag är nöjd över att ha kunnat bedriva mitt tidigare företag utan lån men jag förstår också att många idag behöver den möjligheten om de ser potentialen i sitt företag men behöver en som tidigare nämnt – en liten push för att komma igång eller för att komma över den där tröskeln. Det kanske är just en expandering som ditt företag behöver vid just den tidpunkten, den där nya produkten eller tjänsten kanske är det riktiga startskottet som tar just din verksamhet till skyarna!

 

Hos företagslån kan du hitta finansieringsförslag med ett enkelt knapptryck. Slipp ta dig fysiskt till banken – perfekt i dessa tider! Du hittar även information om hur du söker kredit och du spenderar den efter behov. Du kan även sälja dina fakturor och få betalt direkt. Spana in sidan och se över alla långivare i listan och klicka i dina behov och få svar direkt på skärmen! Glöm inte räntan! Den kommer förr eller senare behöva betalas tillbaka så se över räntan när du ändå är i farten!

 

Nu skiner solen och jag ska ut på en promenad med Theo, älskar dagens krispiga luft och solstrålarna som värmer trots att halsduken kanske är ett måste under en längre promenad! Sedan ska jag be Danne haka av garderobsdörren så jag kan måla det första lagret färg! Jag är så peppad på resultatet! 💕

Leave a reply