Ny dator? Ingen pengar?

 

I BETALT SAMARBETE MED LÅNA UTAN INKOMST

 

Det är extremt svårt att få en fast anställning idag, så har du det ska du vara tacksam över det. Jag uppmanar ingen att ta lån om det verkligen inte krävs av situationen. Det finns många fällor att gå i och det är inte lätt att skilja på alla olika typer av lån som finns på marknaden. Lån utan inkomst har samlat en mängd olika långivare där typen av lånet förklaras samt tillgängliga kredit att ta samt ränta. Jag är glad att jag inte tagit något mer lån i mitt liv än studielån. Jag kommer alltid att göra allt i min makt för att endast ta bolån och lån hos min bank till exempelvis köp av bil eller någon påkostad renovering så som kök eller badrum i framtiden. Hemsidan ger dig även råd om när individer bör och inte bör låna pengar och ger råd och vägledning i frågor gällande just att ta lån. Det jag menar och som även hemsidan förklarar är att låna utan inkomst inte innebär att en arbetslös person ansöker om ett lån hos exempelvis sin bank utan oftast är det just den fasta anställningen som är avsaknad och det som ställer till problemet. Du kanske har två deltids jobb, är visstidsanställd, timvikarie men på något sätt är garanterad ett visst antal pass i månaden som täcker upp för din inkomst men att just den där biten fast anställning saknas. Då kan du på låna utan inkomst få rådgivning och guidning i hur du ska gå tillväga för ett lån.

 

En låg inkomst försämras din kreditvärdighet och även dina möjligheter till ett lån. Du kan även ta mindre lån – så kallade snabblån om du är student till exempel trots att du redan har studielån hos CSN. Detta tycker jag är en bra typ av lån att informera om och ett lån som faktiskt kan vara ett nödvändigt lån. Din dator kanske går sönder, kan du inte köpa en ny då hamnar du i en ond spiral där du inte kan studera, du kan inte leverera tentor och uppgifter i tid vilket inte ger dig betyg eller avklarade kurser och poäng som är krav för att få just fortsatt CSN. Så på så sätt är det bra men SMS-lån har jag svårt för och det skulle jag aldrig ta eller ens råda någon att ta. 

 

Lär dig mer om olika lånetyper för olika situationer i livet för dig som till exempel saknar fast anställning hos lån utan inkomst.

 

Ha en underbar kväll i regnet! 💕

Leave a reply