Jakten på den perfekta bh:n.

 

 

I BETALT SAMARBETE MED FEMININT

 

Hallå där! 💕

 

Det är äntligen fredag, vad passar då bättre än att online shoppa lite nya härliga underkläder? Ni andra kvinnor där ute måste ju hålla med om att det finns två typiska kvinnliga problem som är relaterat till kläder är ju att hitta den perfekta bh:n och den där sköna trosan för lingonveckan när man bara är så uppsvälld och obekväm i alla plagg som existerar. Säg då hej! 👋 – till feminint.se! Det optimala och perfekta underklädesaffären på nätet. Alltså om det är något jag har lärt mig med åren så är det att lägga 100-200kr extra på en bra bh, den kommer hålla i tvätten, den kommer inte tappa formen, kuporna kommer hålla sig och den kommer kännas som ny så mycket längre än om du köper en billig bh.

 

Jag har hittat lite favoriter, för det första så älskar jag matchande set! Gör inte ni också det? Hittade även bh:ar som fanns med matchande trosa men som jag tog med som tips för att jag gillade färgerna! För att inte tala om den mysiga satinkimonon, finns i fler färger, den sandiga eller jordnära kanske den är, är så vacker! Den svarta passar ju toppen med det svarta feminint designade nattlinnet, fler nattlinnen i alla färger, mönster och former finns på hemsidan.

 

Visste du att feminints alla produkter är testade av personerna bakom sidan för att kunna ge det bästa råden? 👌 Detta ökar min trovärdighet för företaget som kund!

 

Det finns storlekar för alla härliga kvinnokroppar! Behöver du hjälp och guidning? Låt feminints underklädesexperter guida dig och ge dig råd kring storlek och modell! 

 

Blir ni shopping sugna? Mina favvisar är det vita setet uppe till vänster! Så fin design och nattlinnet och kimonon i sand! Kupor från A till O med omkrets 60 till 130! Toppen! 🙌💕

 

Handla underkläder för kvinnor hos Feminint.se! 😘

 

Ha en underbar fredag nu och njut av det härliga och soliga höstvädret! 💕

Leave a reply