Bra luft och skön värme.

 
 

I BETALT SAMARBETE MED FLÄKTGROUP

 

Godkväll,

 

Har ni varit lediga i helgen? Jag har det, eller jag jobbade lite igår eftersom Danne ändå jobbade, sedan kom mamma och pappa hit och åt middag, mysigt, sedan somnade jag som en stock i sängen! 💕

 

Nästa helg ska vi till landet, Danne ska bygga klart Pooldäcket och jag ska jobba, tar med datorn dit, så rogivande att jobba där. 🤗 Appropå landet, så är det ju ett rätt gammalt hus och mycket att fixa, men det är ju sånt som görs successivt så alla jobbar heltid. Men det är så kallt där, haha, speciellt nu på hösten, det tar ju ett tag att värma upp huset, men då har Dannes mamma fixat någon app som hon kan styra elementen med och det är ju supersmart för värme och bra luft är verkligen viktigt och på flaktgroup.com/se kan du läsa mer om olika varianter för fläktar, ventilationssystem och mycket mer för att se vad som passar för just dig och din bostad! Kanske något att se över för en renovering om du är i renoveringsbehov? Eller håller du på att bygger ett hus? Saknar ni luftkondionering? Det är ju drömmen hos oss i alla fall den dagen vi bygger hus. Att kunna kontrollera temperaturen på det sättet är guld värt, verkligen! Men som ni säkert förstår så har det ju utvecklats något enormt tekniskt sätt. Det är så mycket idag som är app-styrt. Hos Fläktgroup hittade jag FläktConnect Kit, ett supersmart ventilationsaggregat som du styr med sin smartphone vart du än befinner dig. Genom appen kan du även schemalägga din ventilation för att spara energi, du får larm för ökad trygghet och full kontroll för dig som användare – larmet kommer genom notiser från appen. Den är enkelt att installera och använda. Appen finns i både AppStore och i GooglePlay, fläktconnect koppas till ditt ventilationsaggregat av en behörig installatör och bridge enheten kopplas till ditt wifi. 

 

Fläktgroups vision

 

"Vi strävar efter att vara den ledande strategiska partnern för smarta, energieffektiva projekt inom Inomhus- och kritiska ventilationslösningar och att våra kunder ser oss som ett företag som ligger i teknisk framkant och som levererar produkter och lösningar av högsta kvalitet för bättre inomhuskomfort, säkert inomhusklimat och välbefinnande.


Vi vill vara ett företag där våra medarbetare är stolta att arbeta!"

 

Jag har i alla fall bara njutit av denna lediga söndag, minishoppat lite, sovit lite i soffan och sedan börjat titta på en ny serie på netflix – The stranger, så bra, se den! 

 

Ha en underbar kväll, jag tror att det är dags att hoppa i säng och sova nu! 💕

Leave a reply