Julklappstips!

 

I BETALT SAMARBETE MED FYNDIQ

 

Det är äntligen fredag! Jag känner verkligen bara – Yes,heeelg! 💕 Idag jobbade jag hemma hos chefen, så nice, fick lunch och kaffe, lyxbehandling med andra ord. Skönt med lite omväxling från att jobba ensam hemma, Danne är ju på jobbet hela dagarna så jag är ju en aningens översocial när han kommer hem från jobbet, haha! Hur som helst så satt vi och pratade om julklappar på lunchen, när och hur man börjar handla och hur julhandeln kommer se ut i år. Hos oss har vi börjat med julklappsspelet och i år är jag redan klar med dessa och det är så skönt, det är svårt alltså att köpa något som passar båda könen. Nu är det bara de vanliga julklapparna kvar men det ska bli kul, tycker det är så mysigt att köpa julklappar och sitta och dricka lite glögg och slå in alla julklappar!

 

Därför tänkte jag tipsa om lite julklappar! 😍

 

 

1. Premium earpods, 149 kr // 2. Mössa med LED-lampa, 119 kr // 3. Blackhead Remover, 149 kr // 4. Rengöringsborste, 149 kr // 5. Trådlös guldfärgad PS4 kontroll, 299 kr // 6. Roller, 77 kr // 7. Nashi Argan Olja, 369 kr // 8. Hugo Boss Deo, 144 kr // 9. Max Factor 2000 calorie mascara, 76 kr

 

Hoppas ni fick lite julklappstips, jag valde att tipsa om lite blandat som passar alla i familjen och i vänkretsen. Självklart finns mängder av julklappar till barn också! Nu ska jag fortsätta titta på tv med baby och sedan hoppa i säng och sova! Ha en underbar helg och ta en pepparkaka vetja! Jag hoppas att morgondagen bjuder på ett lika soligt väder som idag när man är ledig imorgon.

 

Godnatt på er! 💕

Leave a reply