Sveriges bästa matkassar.

 

I BETALT SAMARBETE MED SVERIGES MATKASSAR

 

Att handla mat på nätet har ju verkligen blivit en grej i Sverige, om vi inte ska gå in på pandemin som härjar nu så har jag handlat mat på nätet i flera år. Inte enbart men det har hänt ganska många gånger. Speciellt innan vi hade bil. Då var det otroligt smidigt att klicka hem mat på nätet, att slippa konka och bära allt från affären själv. Tunga kassar med mat, mjölk och dricka och toalettpapper och kattsand under armarna, inte jätteroligt alla gånger. Speciellt för oss som bor uppe på en höjd. Men den här grejen med matkassar, färdiga recept och ingredienser hur nice är inte det? Speciellt när vi alla nog kan relatera till hur otroligt svårt det är att ha fantasi i matlagningen och även att komma på nya maträtter, eller hur?

 

Just Sveriges matkassar recenserar olika matkassar som finns att beställa på nätet och bland deras, helt oberoende lista, av matkassar är det Hello Fresh, Middagsfrid och Linas matkasse som är i topp 3. De stora matvarubutikerna erbjuder också matkassar, t.ex. Coop, ICA och City gross! Kul är at Hello Fresh har kommit till Sverige, det är ett av USAs största företag bland matkassar! För dig som inte tycker om att laga mat finns även GI-boxen som matkasse, där får du GI-måltider som nyttigare alternativ till skräpmaten som finns i butikerna som värms i micron! Tänk dock på att vissa matkasse-företag inte erbjuder mjölk, matlagningsgrädde eller redning etc. som du eventuellt behöver i dina recept. Det finns även vegetariska, veganska och LCHF-matkassar, läs mer på sverigesmatkassar.se.

 

Fördelar med matkasse:

 

Du spar tid

Du får variation i matlagningen

Du får bra råvaror

Du får prova nya smaker

Du bidrar till en minskning av matsvinnet

Det är miljövänligt

 

Läs mer på Sveriges matkassar! 👆

 

Har du eller brukar du beställa hem matkassar? Vad är för- och nackdelarna tycker du? Vilken leverantör ligger högst upp på din topplista?

 

Nu ska vi äta hemmagjord pyttipanna och sedan hänga med grannarna!

 

Ha en fin fredagskväll allihopa!

Leave a reply