Presenttips!

 
I BETALT SAMARBETE MED PRESENTTIPSET

Ju äldre man blir desto svårare blir det att dels önska sig saker själv i present men även att hitta på saker att ge bort till andra. Min sambo fyller år nästa vecka så vad köper man till någon som har allt egentligen? Jag älskar ju födelsedagar så i år har jag till och med varit klar med hans presenter i en månad, haha. Jag har till och med slagit in dom! 😍 Jag tycker nog att jag kommit på bra saker även om det är svårt. Här ovan har jag samlat lite presenter till honom eller henne! Jag tror att de presenterna jag hittat passar lika bra till bägge könen, förutom just damklockan då och kanske tofflorna man kan värma upp? Eller så fryser ni killar lika mycket om fossingarna som vi tjejer gör, eller? 🤗

 

1.     Chokladbomber till varmchoklad, hur trevligt att släppa ner denna chokladbomb i varm mjölk? Passar ju lika bra för barn! Pris: 119kr.

2.     Citizen Eco-drive Damklocka, boett och mesh-länk i rostfritt stål. Pris: 1298kr

3.     Baileys Strawberries & Cream Chokladägg, hur gott? Jag älskar baileys själv så denna kombination måste ju bara oslagbar! Det bästa av två världar liksom! Pris: 89kr.

4.     Polaroid direktfilmskamera, men hur drömmigt att ha en sådan här? Klick, klick och så har man bilden i handen! Detta kommer vi garanterat ha på bröllopet! Pris: 1195kr

5.     Polaroid originals i-type film färg, 40-pack, att inte glömma detta är viktigt, utan dessa blir det inga bilder! Pris: 659kr.

6.     Avokado Stressboll, rastlös? Behöver du något att pilla på? Krama den i handen och lindra stressen! Pris: 79kr

7.     SodaStream power vit, hur snygg är inte denna sodastream? Man vill ju bara ha den på köksbänken! Pris: 1921kr

8.     Cozy Slippers värmetofflor i färgen creme, perfekta under en myskväll eller när du känner dig lite frusen efter en lång promenad! Pris: 149kr.

9.     Ernst Kruka ljusgrå, 20cm, passar lika bra inomhus som utomhus. Pris: 318kr.

 

Vilken är din presentfavorit? Vem skulle du ge vad till och varför?

Dela med er av era tankar bland kommentarerna!

 

Ha en fin kväll, 

Puss! 💕

Leave a reply