Älskade belysning.

 
I BETALT SAMARBETE MED LAMPGALLERIAN
 

Jag är besatt av lampor, jag har alltid bara köpt billiga lampor men nu har jag förstått grejen med lampor! Det finns så mycket vackra lampor, olika skärmar, kupor och allt för att ge olika typer av belysning. Jag har hittat väldigt många udda men så coola lampor på mitt jobb och dessa udda former har verkligen väckt mitt intresse ännu mer för belysning! 😍

 

Hur som helst så har jag hittat fem favoriter hos Lampgallerian, nummer 1 och nummer 5 är lampor där vilken av dom som helst egentligen (båda är lika fina) skulle passa utmärkt i fönstret i vardagsrummet. Nummer 1 är från Lucide och är en bordslampa med glaskupa och nummer 5 är en bordslampa från Watt & veke. Hur cool är inte lampskärmen på dessa? Eller glaskupan/glasskärmen kanske jag ska säga. I Love them! 

 

Nummer 4, vägglampan från By Rydéns nere i vänstra hörnet, jag skulle vilja ha den på sovrumsväggen, egentligen en större variant med två armar, för det är så himla snyggt! Målet är att på sikt göra om lite i sovrummet, köpa mindre vägghängda sängbord och ha lamporna på väggen istället. Jag älskar när man sätter möbler och förvaring på väggen så golvytorna blir fria! Det känns luftigare och det är så mycket enklare att städa. Taklampan som är nummer 2 i bilden ovan skulle vara så galet snygg i hallen, den platfonden är från Markslöjd! Nummer 3, den stora svarta vägglampan från Globen Lighting, den vet jag inte riktigt vart jag vill ha, eventuellt inne på kontoret eller på väggen i sovrummet!

 

» Spana in lampgallerian och hitta dina egna lampfavoriter!

JAG GER ER 10% RABATT - UPPGE KODEN: "HEM10" 💛

Koden är giltig till och med 30/5.

Shoppa loss och trevlig helg! 😘

Leave a reply