Solbända ben med Topformula.

 

I BETALT ANNONSSAMARBETE MED TOPFORMULA

Hej alla! 😍

Jag vill idag tipsa om Solbrun+ från Topformula! Ett kosttillskott för dig som vill ta hand om din hud. Ingredienserna är noga utvalda för att våda din hud. Den innehåller vitaminer, mineraler och betakaroten, jag har tidigare testat andra produkter med betakaroten i sig så det ska bli spännande att testa denna! 

 

Det brukar oftast vara få kapslar i dessa förpackningar till väldigt höga priser, Topformula har bra priser och denna produkt – Solbrun+ har 100 kapslar i sig istället för endast 30!

 Den innehåller biotin och zink som bidrar till normal hud. Vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion. Vitamin C och E tillsammans med selen bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

 

Alla Topfomulas produkter är svensktillverkade i deras fabrik i Norrköping och därmed till grymma priser! Vi gillar ju svenska företag eller hur? Speciellt att gynna dem i dessa tider!

KAMPANJPRIS: Endast 99kr just nu! Spara 20kr.

Tänk på att produkter snarare boostar din hud och kropp än skyddar mot UVA/UVB. Glöm därför inte det yttre solskyddet! 

Spana även in Topformulas andra sortiment, det har ett otroligt stort utbud av vitaminer och kosttillskott för både hud, hår och kropp!

Dela gärna med er av tankar och erfarenheter av produkter med betakaroten, vilka märken har ni testat tidigare? Har ni testat Topformulas Solbrun+? Nu ska jag packa det sista och åka till landet, datorn åker med för jag måste jobba lite sista veckan innan semestern drar igång. Sedan så hoppas jag verkligen på fint väder! Nu har det åskat, regnat och varit mulet tillräckligt i Stockholm! Vore ju inte jättekul om det blev dåligt hela semestern, appen säger att det inte kommer bli jättemycket sol så jag håller verkligen alla mina tummar och tår! 

Ha en underbar dag! 💕

Leave a reply