Jag ger dig 5 gratis fotoprints från bestcanvas.se.

I BETALT ANNONSSAMARBETE MED BEST CANVAS

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg, är du trött på geléhjärtan i kartong och rosor i bukett då är best canvas ett alternativ för dig! Hos best canvas kan du göra dina egna canvas tavlor. Det roliga är att du kan göra mängder av personliga presenter hos dom, allt från handdukar till filtar men också musmattor och fotopussel! Jag skulle gärna vilja ha en musmatta med en bild på familjen på då jag inte har någon musmatta och det är verkligen något jag behöver! 💕

Vad har jag för kul till er då? 😊

Beställer ni via denna länk GRATIS TAVLOR så får ni upp till 5 gratis mixpix, personliga tavlor i måtten 20x20 som du enkelt kan designa om genom att fästa, avlägsna och arrangera om! Du får också fri frakt om du beställer 8 stycken!

 

Detta erbjudande är ju verkligen optimalt! Kanske vill du samla foton på barnen? Era semesterbilder eller kanske era bröllopsbilder? En jättefin idé som garanterat uppskattas av mottagen och som gör hemmet personligt! 

 

Det är superenkelt, såhär kan en tavla exempelvis se ut i kassan, där får du även rekommendationer om upphängningstillbehör och förslag på andra produkter med din valda design, så att du kan se hur dessa produkter ser ut utan att behöva ladda upp fotot igen!

Passa på nu och spana även in Bestcanvas.se och deras alla hjärtans dag kampanj som pågår fram till midnatt! Kampanjen är ”spara upp till 84%” helt klart värt att spana in eller hur? Speciellt nu när du får 5 personliga tavlor på köpet!

Har du någon personlig canvastavla hemma? Eller kör ni posters och traditionella foton?

Dela gärna med er bland kommentarerna!

Nu ska jag titta på min serie och dricka iskall pepsi max, den nya cola lighten här hemma kan jag ju säga! Kanske har fördruckit mig på cola light de senaste åren, haha!

Ha en fin kväll! 💕

 
Leave a reply