Julpyssel och ekonomiska tips.

 

 

I BETALT SAMARBETE MED HEMFÖRSÄKRING STUDENT

Halloj på er,

 

Denna vecka har jag verkligen enda sedan helgen haft julsysslor, jag har handlat de sista julklapparna och födelsedagspresent till pappa. Vi har bakat lussebullar, pepparkakor, gjort knäck och annat julgodis. Jag har rimmat på i princip alla mina julklappar vilket jag tycker är rätt skillat gjort måste jag erkänna. Vi har även ordnat massa saker med bilen så som byta försäkringsbolag och så vidare. Vilket resulterade i att vi flyttade över alla försäkringar vi hade till det nya försäkringsbolaget då vi fick ner månadskostnaden rejält. Där av kommer vi in på det här med vikten av att jämföra olika försäkringsbolag och jag vet även att ni är många unga vuxna där ute som följer min blogg och många av er kanske är studenter till och med. Har ni som är studenter koll på era försäkringar? Främst då hemförsäkring, för vad händer om teven går sönder? Eller om det börjar brinna? Eller om det blir inbrott? Vilken trygghet har du då? På hemförsäkring.se kan du läsa mer om priser, villkor för att du ska kunna lära dig mer om hur du ska välja för att välja rätt hemförsäkring för studenter och för just dig och dina behov.

Exempel:

Försäkringsbolagen nedan ger en ungefärlig bild av priset på en hemförsäkring för student och det är räknat på en hyresrätt på 30kvm i Stockholm.

Hedvig: 79kr i månaden

ICA Försäkring: 89kr i månaden

Moderna försäkringar: 45kr i månaden

 

Som ni ser så skiljer sig priserna lite åt så klicka på länken nedan så kan ni se vad som ingår i respektive försäkring.

Nu ska jag slå in de sista julklapparna och ta en lång och varm dusch och juste vi ska sätta ner julgranen vi köpte ikväll i foten så den får stå till sig lite till imorgon. Nu är det så sent också så vi får gå ner i källaren imorgon och hämta alla julgransgrejer. En jobbdag kvar och sedan är det julledigt, det ska bli sååå skönt att vara helt ledig i ett par dagar. Daniel är ledig också så vi hoppas att vädret blir fint, vi är så trötta på detta regnväder .. Vi vill åka till hundrastgården med Theo så han får leka lite med andra hundar! 💕

Ha en fin kväll! 💕

Leave a reply