Försäkra dina djur.

 

I BETALT SAMARBETE MED HUNDFÖRSÄKRING

 

Det här är ett viktigt ämne och något som ligger mig varmt om hjärtat, djurförsäkringar överlag, du har valt att ta emot och ta hand om en till fyrbent familjemedlem då har du lika stort ansvar att försäkra ditt djur. Jag vet en granne till oss som inte har någon hundförsäkring för att hon inte har råd, därav går hunden i ett så lågt koppel som det bara går (enligt henne – ifall den skulle bli attackerad eller skrämd) den har även munkorg konstant, jag har aldrig sett den gå med lina eller få leka med en pinne. Den får absolut inte hälsa på andra hundar och jag tycker det är djurplågeri. Har du inte råd att ha försäkring ska du inte heller få ha ansvaret att ha hund. Hundar kan inte prata, de kan inte tala om när du har ont, därför måste du ha en försäkring så du kan ta den till veterinären när den mår dåligt, och det är dyrt utan försäkring, nog så dyrt med försäkring men det är så viktigt. Jag blir så arg när folk inte tar ansvar över de familjemedlemmar dom valt att skaffa. Vår yorkie Theo blev magsjuk och fick ligga inne i 2-3 dagar om jag kommer ihåg rätt, det gick på över 5000kr med försäkring men enligt kvittot från veterinären hade det kostar över 20 000kr utan försäkring. Förstår ni hur viktigt detta är? Det gör ni säkert men alla gör inte det tyvärr.

 

Våra djur är ju våra barn – våra pälsbarn. Dom skulle få mat och vatten före oss om det krisade sig ekonomiskt – det bara är så. 💕

 

Läs på om försäkringar om för din hund om du planerar att skaffa en till familjemedlem och jämför olika försäkringsbolag hos hundförsäkring.se det är värt allt i slutändan! Du kan läsa om olika bolag som sagt - som erbjuder hundförsäkringar men också se vad som omfattas av olika försäkringar.

 

Nu ska jag göra mig i ordning så vi kan åka och handla, är sugen på toast, pannkakor och ceasarsallad, vi får se vad det blir när Danne slutar jobbet, ska höra med honom vad han är sugen på!

 

Lycka till! 

Leave a reply