Ta dig fram enkelt med lastcykel.

 
Bilder: Instagram@babboe_cargobike och @fridaythegoldie
 

I BETALT SAMARBETE MED LASTCYKEL

 

God morgon! 😍

 

Lika hög luftfuktighet idag, fy alltså! Mulet också, skulle vara riktigt skönt med en ordentlig åskskur! Även om jag gillar klänningar och solen så kan jag inte låta blir att längta lite till hösten och de frostiga mornarna med färgglada löv och krispig luft! Erkänn att ni längtar lite också? 💛

 

Hur som helst så skulle både jag och sambon bli bättre på att inte ta bilen överallt när vi ska någonstans, har ni sett lastcyklar? Det verkar supersmidigt, perfekt för hunden också som inte orkar gå så långt. Lastcyklarna finns både som elcykel och som vanlig cykel. Tänk så smidigt att kunna ta cykeln och handla utan att kånka och krångla med påsarna på styret, hunden kan följa med och jag vet att Theo skulle tycka att detta var superkul att åka i! Han älskar att se vägen när han åker bil och känna hur det fläktar i ansiktet. Lastcykeln med el skulle ju även vara ett perfekt alternativ om man vill ta en tur som är lite längre, ta med hela familjen inklusive picknick, blir det jobbigt så kan elen vara till hjälp. Det är även ett mycket mer miljövänligt alternativ och så är det ju bra för en att röra på sig! 

 

Lastcyklarna finns i olika storlekar och därmed i olika prisklasser så du kan nog garanterat hitta en modell som passar för just dina behov. En lastcykel underlättar familjelivet för den aktive eller för den som vill bli mer aktiv!

 

Spana in Babboe och deras lastcyklar här – Lastcyklar!

 

Ha en underbar dag i det höga lufttrycket och drick mycket vatten!

 

Puss och kram! 💛

Leave a reply