Rocka loss med Glinder!

 

 

I BETALT SAMARBETE MED GLINDER

Alltså sommaren är ju bästa årstiden, egentligen är jag både född på hösten och har hösten som favoritårstid. Nu i sommar har vi varit väldigt stor del på landet och då känner man verkligen vilken frihet det är i att bo i hus. Det är hästar som går runt huset, öppna fält av åkrar och tuppen som låter varje dag. Det jag försöker komma fram till är att jag inte en enda gång denna sommar har haft byxor eller jeans, en dag möjligtvis när det regnade men jag har bott i klänningar hela denna sommar, hur kyligt eller blåsigt det har varit så har jag haft klänning varje dag! Hos Glinder hittar du 50-tals- och rockabillyklänningar men även en del andra för sig som inte riktigt vill eller vågar gå all in på rockabilly stilen! Jag har hittat ett par favoriter ur Glinders sortiment som jag tänkte tipsa om! Det är både somriga i färgerna och i design men också stilrena vilket för att dom även funkar i höst och vinter till ett par strumpbyxor! Först ut ovan är tre enfärgade klänningar i modellen Marilyn, dessa blir dina för 559 kr styck!

 

Sedan har jag hittat tre till som är väldigt somriga och härliga, från vänster ser ni Sommarklänningen retro som kostar 559 kr. Den följs av modellen Sally i två färger, den kostar 399 kr nu och är därför till kampanjpris så passa på att fynda somriga rockabilly klänningar!

 

Har ni någon favorit? Jag är ju en riktig sucker för blommiga klänningar och min sambo säger alltid när han ser en blommig klänning att ”det där är en Elin-klänning eller hur?” mycket riktigt! Nu ska jag jobba lite och sedan gå och lägga mig tror jag, otroligt varmt och kvavt idag så har varit så seg hela dagen!

 

Ha en underbar kväll! 💕

Leave a reply