Din guide: Drulleförsäkring.

 

I BETALT SAMARBETE MED DRULLEFÖRSÄKRING

Godmorgon!

 

Jag sitter och jobbar för fullt idag och denna vecka kommer bli galen men också galet rolig! Hur som helst så kom jag på att jag skulle tipsa er om denna guide! 

Hemförsäkring? Ja. Drulleförsäkring? Vad är det? Ska jag ha det?

 

Drulleförsäkringen försäkrar dina kära ägodelar, exemeplvis, tv, dator och mobil, även som namnet på försäkringen säger drulle, är du lite klumpig? Har du satt dig på dina glasögon eller spillt färg eller annat på din dyra matta? Detta täcks oftast av drulleförsäkringen. Det kan vara bra att se över dina försäkringar och ta reda på vad den täcks av samt vad som ingår i den. Dessa försäkringar ingår oftast i hemförsäkringen och kan även finnas på betalkort om du exempelvis köper en ny dator och betalar med det kortet. Däremot så kommer du inte få en ny matta som du köpt för 600kr till exempel då självrisken oftast ligger på 1500kr. Men har katten hoppat upp på din smart TV så den vällt. Ja, då kan du få ut ersättning för den till självriskkostnaden om ca. 1500 kr.

 

Tro mig, någon gång kommer du behöva nyttja din drulleförsäkring (allriskförsäkring som det kallas också) i livet. Det spelar ingen roll hur försiktig du är som person, någon gång kommer något att hända och det är lika bra att ställa in sig på det och vara förberedd! Försäkringar är en trygghet och något av det bästa vi betalar för varje månad förutom tak över huvudet.

 

Det finns även olika parametrar som påverkar ditt pris på försäkringen, dessa är bland annat, storleken på din bostad, har du larm, säkerhetsdörr m.m. Samt antalet boende och vilket högsta ersättningsvärde (lösöre) du vill ha i din försäkring.

 

På drulleförsäkring.se kan du läsa mer om drulleförsäkring, hur det fungerar och mer detaljerat om vad det är samt jämföra priser på dessa! Jag hoppas verkligen att ni alla där ute har en hemförsäkring och en drulleförsäkring! Bor du i hyresrätt till exempel är det obligatoriskt att ha en hemförsäkring, i alla fall inom allmännyttan! Du kan även läsa mer om olika hemförsäkringar på hemsidan!

 

Lycka till och ha en underbar dag!

Leave a reply