Spa-kväll med Herla.

 
Det känns verkligen som söndag, jag som alltid är tillgänglig online dygnet runt alla dagar i veckan känns det som har verkligen försökt slappna av denna helg och tack för alla röda dagar. I torsdags tror jag det var, så hämtade jag ut ett paket från way of beauty, med massa härliga produkter från Herla. Jag har fått testa deras konjacs svamp, deras exfolierande mask i serien black rose samt en kräm med 24k guld i gold supreme serien. Den är inte exfolierande som en skrubb med korn utan denna exfolierar genom fruktsyror. Lämnar huden jämnare, med mer lyster och lenare! Den förbättrar även hudens elasticitet. 
 
Ni kan köpa den här - Black rose exfoilating mask 💕
 
 
Efter masken smörjde jag in mig med den intensivt åtstrammande krämen som innehåller 24k guldmikropartiklar som har starka antibakteriella och lugnande egenskaper. Vilket är precis vad min hy behöver. Den stimulerar kollagenprocessen, reducerar missfärgningar och jämnar ut hudtonen. Den förhindrar också bildandet av rynkor! En perfekt produkt att börja med när man närmar sig 30 sträcket. Jag är nöjd, den luktar underbart så det ska bli kul att se hur det känns om någon månad!
 
Vill du också prova? Köp 24k gold supreme krämen här 💕
 

 

Slutligen så fick jag hem detta doftljus som har varit tänt varje kväll sedan jag fick hem det, inner strength, jag kan inte förklara doften men den är mjuk och lagom stark. Inte fränt men inte heller för likt bomull och nytvättat, den känns mjukt och fräsch i doften helt enkelt! 

 

Klicka hem doftljusen inner strength här 💕

 

Hoppas ni gillar recensioner, mer kommer framöver!

Nu ska jag sova, imorgon är det jobbdag igen, ha en underbar kväll! 💕

 

 

 
Leave a reply