Hitta rätt webbhotell.

 
Kvällsfika är ytterst viktigt när man jobbar och pluggar på kvällen!
 

I BETALT SAMARBETE MED HITTA WEBBHOTELL

 

Det är en djungel av webbhotell där ute, men det viktigaste är nog att ställa sig frågan vad älr viktigast för mig? Är det pris? Support? Vilka tilläggsfunktioner finns? Vart har jag min hemsida någonstans idag? På vilken plattform ligger hemsidan? Har du exempelvis en hemsida i wordpress så tipsar hitta webbhotell i sin guid om Oderland som stöder en viktig funktion i byggandet av hemsida i wordpress nämligen en-klicks installation. Oderland är även enligt denna sida den högst rekommenderade hemsidan med webbhotell. Oderland får fem av fem stjärnor och  miss hosting och hemsida24 har 4 av fem stjärnor.

 

Det är ävne värt och viktigt om inte annat att se över vilka funktioner webbhotellen erbjuder innan du bestämmer dig för att skapa ditt domän hos hemsidan. Rekommenderat är även att välja ett webbhotell som ligger i samma land som din hemsidas besökare kommer från. Så för oss svenskar som vill skapa en hemsida så ligger exempelvis Oderland i Göteborg, så det är ju perfekt!

 

Tips just nu kan du testa exempelvis Oderland 14 dagars kostnadsfritt!

 

Själv har jag valt webbhotell utefter pris samt supportens behjälplighet när jag valt webbhotell till mig själv. Jag har ett webbhotell privat och sedan tillgång till ett annat via jobbet och jag kan säga att se verkligen över behjälpligheten i supporten innan du tecknar ett avtal för det skiljer sig något enormt mellan webbhotellen. Det är även viktigt att se över som också enligt denna guide är nummer ett på listan över funktioner att se över innan du tecknar avtal – pålitligheten, hur ofta ligger webbhotellets server nere? Är det ofta kommer ju inte besökarna att komma åt din hemsida så detta är absolut något viktigt att kolla upp! Personligen tycker jag även att det är viktigt att kolla upp hur enkelt det är att skapa en e-post kopplad till din domän, hur invecklat är det att synka den med telefon m.m. Vissa företag har väldigt invecklade sätt att göra det på medan andra använder webbmail som inloggning och andra är som vilken inloggning för e-post som helst.

 

Vart har ni era webbhotell?

Bra och dåligt med dessa webbhotell? 💕

Leave a reply