TBS: Spa of the world.

 

SPA OF THE WORLD

 
Det är med en känsla av stolthet som The Body Shop presenterar Spa of the World™. TBS har sökt världen över för att hitta uråldriga skönhetsritualer, älskade för hur de tar hand om huden, för att kunna skapa en riktigt lyxig spaserie. Här hittar du de finaste naturliga ingredienser, ljuvliga konsistenser och skira dofter, allt för att ta kropp och sinne på en ultimat sparesa. Med serien Spa of the World™ kan du upptäcka skönhetshemligheter från hela världen – från Thailand till Hawaii och Egypten till Japan. Med serien i badrumsskåpet kan du ge dig av på en av de bästa skönhetsresorna utan att behöva packa resväskan eller betala för dyra behandlingar! :-)

 

Förpackningarna är sofistikerat moderna och med namn som får dig att känna dig som du gör när du är på en riktig spaweekend och bara blir ompysslad och njuter av lugnet och tystnaden. Med Spa of the World™ kan du välja och vraka bland produkter som är innehåller rengörande och uppfriskande leror, sköna och lyxiga oljor, uppfriskande och lenande skrubbat och dekadenta krämer – tyvärr bjuds det inte på någon massör men det klarar du dig utan kan jag lova! :-)

 

 

Hawaiian Kukui Cream, 350ml/325kr  

 
  • De hawaiianska kvinnorna har utsatts för den obevekliga solen i generationer. Deras lösning är att använda kukuiolja för att vårda huden. Den är extremt fuktighetsbevarande och gör huden underbart mjuk med fin lyster.
 » Blisfull body ritual: Den riktiga lyxen: ultimat lycka för hela kroppen.
 

Dead Sea Salt Scrub, 350ml/295kr

 
  • Salt från Döda Havet innehåller höga halter av mineraler och har grova saltkristaller. Resultatet blir en uppfriskande skruvv som verkligen fräschar upp huden. Massera energiskt in på fuktad hud för optimal uppfriskning.
 » Revitalising body ritual: För att friska upp ett trött sinne och en trött kropp.
 
 
 

Japanese Camellia Cream, 350ml/325kr

 
  • Olja och den eleganta kameliaoljan har använts av kvinnor ända sedan 700-talet för att milt mjukgöra och fuktighetsbevara huden. Den här lyxigt sammetslena krämen för huden ljuvligt len och bjuder på en underbart mild doft.
 » Relaxing body ritual: Ett perfekt sätt att varva ned, koppla av och hitta lugnet i kropp och sinne.
 

African Ximenia Scrub, 350ml/295kr

 
  • I Afrika kallas ximeniaträdet ibland för "livets träd" tack vare de mjukgörande egenskaperna som dess olja har. Den här mjukgörande skrubben ger en härlig exfoliering som lämnar en len hud efter sig.
 
 » Relaxing body ritual: Ett perfekt sätt att varva ned, koppla av och hitta lugnet i kropp och sinne.
 

Polynesian Monoi Radiance Oil, 170ml/225kr

 
  • De polynesiska kvinnorna har använt monoi, en högt värderad blandning av kokosnötsolja och blomman tahitigardenia, i över två tusen år för dess förmånga att ta fram hudens lyster och ge håret glans. Det är en otroligt användbar och bra produkt - massera in den på fuktad hud eller kamma den genom torrt och skadat hår.
 
 
 » Blissful body ritual: Den riktiga lyxen: ultimat lycka för hela kroppen.
Något som lockar extra ur Spa of the World sortimentet™?  :-)
 
Fler produkter finns online och i butik!
*Pressutskick
Leave a reply