Gåvokort är en bra present.

 
I SAMARBETE MED PARNASS

Hallå där och godkväll! 

Sitter ni där ute och är företagare? I så fall kanske det är dags att börja fundera på om det blir något över i budgeten till julklappar till de anställda? Parnass erbjuder gåvokort vilket jag tycker är en superbra grej att ge bort till de anställda i julklappar, jag vet att min pappa brukar få detta på sitt jobb och min sambo fick det förra året. Han fick då ett presentkort som vi bytte in mot en upplevelse i form av en middag till oss båda, så det var ju en superbra julklapp från jobbet för honom! Jag tror även att denna typ av gåva är något anställda uppskattar mer än en termos med företagets logga på. För ärligt talat hur många av oss har inte konstiga saker med loggor på från tidigare arbeten som ligger i förrådet? Det handlar inte om otacksamhet och självklart är det tanken som räknas och jag förstår också att det är svårt att hitta något som passar alla oavsett ålder och kön. Därför är ju just detta med gåvokort otroligt bra, antingen kan man välja att, som hos Parnass, köpa ett specifikt presentkort för produkter av Ernst eller av glaskonst med mera men även gåvokort där du får bläddra i en katalog och hitta något du själv tycker faller dig i smaken. Hur bra är inte detta? Här ovan och här nedan hittar ni lite blandat av vad man kan välja mellan, så frågan bollas nu vidare till dig som företagare eller dig som fått äran att ansvara för detta på arbetsplatsen? Här hittar du massor med inspiration!
Här är ett superfint påslakan du kan välja eller varför inte kryddor, uppläggningsfat eller kanske en tidningsprenumeration? Valen är många med gåvokort! 
 
Vad fick du i julklapp från arbetet förra året?
Comments
Influencer Paradise

Comment posted

Så himla fint påslakan. Vi letar presenter för fullt till de anställda. Inte helt dumt med påslakan faktiskt, kul och ovanlig present :)

Svar: vad kul att ni hittade nåt av intresse, lycka till med julklappsletandet! :)
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Leave a reply