Mini spa för fossingarna ikväll.

 

I SAMARBETE MED FOTBUTIKEN

 

Hallå kära vänner,

Ni tar väl hand om era fossingar? Dom ska bära er hela livet! Ikväll har jag mini spa här hemma med fotbad, skrubb och fil, ska lacka med en fin röd nyans när jag är klar med allt! Just nu sitter jag med en återfuktande fotmask! Nog för att en fotmassage skulle sitta fint men det får bli en annan dag! Fötterna är därför något viktigt att ta hand om och något alla behöver göra hur tråkigt det än känns och detta oavsett ålder!

Oavsett din vikt eller ditt arbete så kommer dina fötter alltid att utsättas för ständig belastning, därför kan du ibland få problem med dina söta fossingar! Fotbutiken har en superbra guide som heter ”fotvårdsguiden” där kan du utefter kategorier klicka dig fram till vad du har för typ av problem och på så sätt hitta rätt produkter och hjälpmedel direkt! Gäller det exempelvis hälsporre så skickas du till sidan där du hittar mjuka och avlastande hälinlägg som faktiskt kan avhjälpa smärtan nästan direkt! Visste ni förresten att just hälsporre är en av de vanligaste orsakerna till varför man har ont i hälen?

Jag vill även helt ärligt från djupet av mitt hjärta tipsa er om exfoliating socks, det är strumpor i plast som du trär på foten och låter sitta i så länge som förpackningen anger och efter en vecka ungefär, släpper död hud från fötterna och de blir super lena! Att ha strumpor på är att rekommendera! Här kan du välja mellan aloe vera eller lemon. Behandlingen kan upprepas med två månaders mellanrum! Jag gör alltid detta på våren för att få sommarfina fötter! Det känns lite läskigt när allt skinn under fötterna och runt om rasar av men resultatet är verkligen bebisfötter! 

Tar ni hand om era fötter? I så fall hur? Berätta gärna! 

Leave a reply