Häng med mig en dag på jobbet - sociala medier.

 
Godkväll, jag tänkte att ni skulle få hänga med på en vanlig dag hos mig, jag jobbar ju som influencer, social manager och digital manager för två olika företag så här nedan får ni följa min dag! 😊
 
08:00 Frukost och genomgång av mejl
 
08:30 Börjar jobba med mejl, webshop och instagram, exemeplvis lägga ut stories, poster eller skapa annat content för publicering så som looks etc.
 
10:00 Kan det blir en produktfotografering likt bilden ovan.
 
10:30 - 12:00 Är det blogg och bildredigering
 
12:30 Lunch
 
13:30 Kör jag på med det andra jobbet som är bloggen och ser över så som idag då, exemepelvis måndag - då planerar jag in veckans samarbeten för bloggen och kollar av den mejlen.
 
14:30 Kollar av mejlen för tredje jobbet som är en nätbutik med exklusiva hundprodukter, kollar av engagemanget för facebook ads och instagram statistiken och arbetar vidare med engagemang eller exemeplis kontakt med influencers gällande samarbeten osv.
 
15:00 Kaffepaus och youtube.
 
15:15 Fortsätter ovanstående arbete.
 
16:30 Slår jag igen datorn och "går hem".
 
Det kan hända så som idag att det blir kvälls jobb då vi lanserar nya designers för klädbutiken jag jobbar med på förmiddagarna. Det här är ett superroligt jobb och något som jag verkligen trivs med, det är alltid olika saker som ska göras varje dag, jag kan jobba hemifrån och trivs med frihet under ansvar. 🙌
 
Hur ser era dagar ut? Berätta gärna! 💕
Comments
Wysteriia

Comment posted

Låter som ett roligt jobb :D

Svar: Det är superkul! :D älskar det!
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Leave a reply