Tre skönhetsfavoriter i juni.

I SAMARBETE MED REVOLTBEAUTY 

Min dröm vad gäller smink och tillbehör har alltid varit att ha en riktigt grym sminkspegel med bra belysning som är inbyggd. Det är något jag absolut kommer ha i mitt kontor/egna rum när vi flyttar till större. En hörna med kontor och en med sminkbord och produkter. Denna spegel som är nummer 3 här ovan är ju så himla fin. Den har inte bara LED belysning utan även inbyggda bluetooth högtalare också. Den är tillverkad i högsta kvalitet och därmed är priset högt men den återger konturer och färger fullt ut, vilket självklart är något man strävar efter för den perfekta makeupen. Med de inbyggda bluetooth högtalarna kan du spela musik och svara i telefon genom spegeln medan du fortsätter din sminkning, hur coolt är inte detta?

Nummer 1 här ovan är ögonskuggor från Paris Berlin, de finns i hela 72 nyanser och du köper dom styckvis så du kan kombinera ihop dina egna färg favoriter för den perfekta ögonskuggepaletten. Du kan även då köpa Paris Berlin Deluxe Magnetic Palette och fylla på dina egna färger. Du kan självklart köpa alla färger i en ask med kombinerad spegel i locket. Färgerna är allt ifrån matta nyanser till pärlemorskimrande sådana. Ögonskuggorna är veganvänliga och ej testade på djur vilket är något jag alltid strävar efter när jag köper makeup. Jag använder även dagligen ögonskugga i min makeup rutin.

Sist ut men absolut inte minst är den prisbelönta och bästa mascaran som nummer 2 här ovan. I år är den nominerad i Swedish beauty awards samt vinnare i aftonbladets skönhets-oscars gala 2017 för bästa makeup-serie. Den heter Volumizing och Lengthening Mascara – Cat Lash Design och är från Paris Berlin. Den är veganvänlig, parabenfri, ej testad på djur, hypoallergen och finns i färgerna svart och brun.

Vilken produkt är du mest sugen på att testa? Passa på att fynda nu då det har sommarrea nu med 10-70% rabatt! Du hittar alla produkter hos RevoltBeauty!

Leave a reply