ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Alla hjärtans dag hos partykungen.

 
I SAMARBETE MED PARTYKUNGEN

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg, vare sig du ska fira dagen tillsammans med din partner, bästa vän, mamma eller pappa eller kanske uppvakta ett syskon eller en kollega på jobbet så har partykungen det du söker bland gåvor! Dom erbjuder allt från, ballonger, konfetti, nallar, spel och godis som går i kärlekens namn! Jag tycker att det är viktigt att betona att denna dag inte riktar sig till par, varför jag är väldigt negativt ställd till singlarnas dag som införts i våra kalendrar. Alla hjärtans dag riktar sig inte enbart till par, det är kärlekens dag där vi firar alla vi håller nära och bryr oss om. Givetvis ska vi vissa detta varje dag, året runt men det är ju extra kul att ha en dag att faktiskt fira detta och ett bra sätt för de personer som inte får tid till att göra det där lilla extra för någon i vardagen även om man så gärna skulle vilja så är det i samhället i dag svårt att få tiden att räcka till.

Jag har samlat lite favoriter här ovan och det lutar starkt åt något spel, lite kärleks godis och ballonger, vad är ni mest sugna på att ge som present till någon ni vill visa lite extra kärlek för denna dag som är som känt den 14/2.

Min favorit bland mitt urval är nog faktiskt - direkt länk - spelet älskling som är ett spel där du lär känna din partner lite extra, tror du att du redan vet allt? Spelet innehåller 300 roliga frågor som även är oväntade och du kommer garanterat lära dig något nytt om din partner!

Passa även på att göra ditt köp inför alla hjärtans dag innan den 31/1 och få fri frakt om du shoppat över 200kr! 

Leave a reply