Testa GI-boxen, mat direkt till dörren.

I SAMARBETE MED GI-BOXEN

Det här med matlådor och mat överlag hem till dörren är något som har vuxit på marknaden de senaste åren och det här mina vänner är superspännande tycker jag. Jag vill därför tipsa om GI-boxen som har hemkörning för dig som bor i Stockholm eller Göteborg. Vad är då GI för er som inte vet det? GI står för Glykemiskt index och är ett mått kan man säga, på hur kolhydrater i olika livsmedel påverkar blodsockernivån. Livsmedel med lågt GI ger ett jämnare blodsocker och gör även att man håller sig mätt längre.

Med GI-boxen får du färdiglagade luncher och middagar under alla veckans vardagar direkt hem till din dörr. För 20 maträtter får du betala 1295kr denna leverans räcker i två veckor. Det är fri hemleverans och i detta paket som du köper ingår även förslag på hälsosamma och nyttiga frukostar, mellanmål. Du får daglig coaching via mejl, receptförslag för helgens matlagning och träningsprogram.

   Maträtterna är praktiskt portionsförpackade och är därför väldigt enkla att ta med till jobbet, rätterna innehåller den mängd näring och en balans mellan protein, fetter, nyttiga kolhydrater för din kropp. Metoden passar även för dig som är gravid, ammar eller tränar väldigt mycket. Exempel på maträtter som kommer hem är indisk kyckling med råris, laxburgare med vildris, köttbullar med quinoa m.fl. Läs mer på GI-boxens hemsida om alla olika maträtter du kommer att få ta del av.

Jag tycker att detta är superspännande och testar gärna detta, dels för att det är svårt att själv i vardagens stress ha tid och framför allt ork att komma på maträtter som är nyttiga och som går fort. Det kanske låter som att jag är lat men ni vet själva hur det är att få ihop vardagens pussel. Känner ni igen er? Har ni testat GI-metoden tidigare?  

 
Leave a reply