ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Grymma underkläder hos Timarco.

 

[ INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED TIMARCO ]

Underkläder är ju bland det bästa och finaste som finns, det måste ni väl ändå hålla med om? Det finns ju så mycket att välja på, i flera olika kategorier dessutom. Några av mina favoritmärken bland BH:ar som säljs hos Timarco och då speciellt BH:ar Calvin Klein, Marie Meili och Hanky Panky, detta på grund av dess kvalitet och passform. Jag ogillar skarpt BH:ar som nopprar sig efter en tvätt eller där bågen åker ur under dagen. Dock är det ju sant att man måste tvätta sina BH:ar på rätt sett. I tvättpåse i max 30 grader och de ska inte tumlas. Jag kan nästan garantera dig att du inte kommer bli missnöjd med denna typ av tvätt samt blir förvånad över hur din syn på hållbarhet och kvalitet förändras genom detta. Det har ju på sistone varit väldigt trendigt med BH:ar med olika former av remmar som går över kuporna, det förstärker din outfit om du bär urringade toppar eller klänningar som faktiskt är riktigt snyggt! Här ovan i kollaget syns en sådan typ av BH från Marlies Dekkers, denna kostar 999 kronor.

Just nu finns även en grym kampanj hos Timarco där det har ta 3 betala för 2 på utvalda märken, detta gäller både dam och herr. Märken som ingår i denna kampanj är bland annat Pierre Robert, Missya och Skins med flera. Hemsidan säljer ut över underkläder även kläder, skor och träningskläder.

Hur tänker ni när ni köper underkläder? Går ni loss på det billigaste för att få så mycket för pengarna som möjligt eller köper ni faktiskt plagg av riktigt bra kvalitet? Jag måste säga att jag på senare tiden, eller ja, helt ärligt, med åldern har köpt plagg ut efter kvalitet i jämförelse med vad jag tidigare gjorde. Då ville man mer få så mycket för pengarna som möjligt, eller så många plagg som möjligt. Nu känns det mer som att jag vill ha något som har bra passform och som faktiskt håller i mer än tre tvättar i tvättmaskinen! 

Spana in alla BH:ar och ta 3 betala för 2 kampanjen här!

Comments
Gabriella

Comment posted

Så fina!!

Leave a reply