ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Skapa en mysig känsla i sovrummet.

 
[ I SAMARBETE MED KILANDS MATTOR ]

För ett tag sedan fick jag hem en super gosig matta med de perfekta måttet för att ha halv in under sängen i sovrummet. Vi har länge pratat om att skaffa en matta dit in för att skapa en mer mysig känsla i sovrummet. Eftersom vi har tapetserat med en grå betong liknande tapet och har vitt trägolv samt mörkgrå gardiner så kändes det självklart att ha en grå fluffig sovrumsmatta också. Vi har ju även ett nytt överkast i grå sammet och massor med gulddetaljer och stora glödlampor där inne så nu är det en riktig hotellkänsla där inne. Kilands mattor har supersnabb leverans och otroligt bra kundservice. De erbjuder 90 dagars öppet köp och kostnadsfri retur. 

Mattan vi valde heter Verona Silver Ryamatta i måtten 80 x 200 cm och den kostade 975 kronor. Som då som namnet beskriver är en rytmatta som är tillverkad i syntetmaterial vilket för att den inte luddar vilket jag märkt nu när den legat på ett par veckor samt vi har damsugit mattan ett antal gånger, många mattor som då är av lite sämre kvalitet brukar släppa trådar men inte denna och med tanke på storleken på den så var den rätt dyr. Men man får vad man betalar för och kvalitet är bäst och otroligt viktigt för mig.

Vad tycker ni om mattan? Jag och min sambo tycker den är supergosig att sätta ner fötterna på när man går upp på morgonen!
Leave a reply