ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Mina höstfavoriter från Glamazon.

 

[ I SAMARBETE MED GLAMAZON ]

Glamazon är en etablerad skönhetssida med skönhetsprodukter för både män och kvinnor. Jag skulle vilja tipsa om mina höstfavoriter inom hudvård, parfym och hårvård i detta inlägg. Vi börjar med Revlons proffessionals be fabulous ends repair serum som kostar 219kr, den återställer och vårdar slitna och kluvna hårtoppar. Den skyddar effektivt mot avbrutna hårstrån och innehåller något som kallas Polyquaternium-55 som är en multifunktionell polymer som ger ett grymt skydd mot höga temperaturer som värmeskydd avger och bildar dessutom en vattenresistens film runt hårstråna som ger ett långvarigt skydd mot fukt. Perfekt för mig som har frissigt hår!

Produkt nummer två och tre som jag vill tipsa om är dels en body lotion men även en EdP, dem heter Signature och är från Replay där body lotionen håller huden återfuktad, slät och smidig. Parfymen liksom body lotionen öppnar upp med noterna av citrus, mandarin och nektarin för att sedan övergå i pelargon, jasmin och exotiska doften ylang ylang och landar slutligen i toner av vetiver, patchuolli, bärnsten och mysk. Hör ni hur bra detta låter? En frisk och blommig doft, body lotionen kostar 149kr och EdP går loss för 349kr/30ml.

Produkt 4 och 5 är två gellack från Deporah lippmann i färgerna Shut up and dance och I’m too sexy. Endast ett par lager ger full täckning och är ett hälsosamt alternativ till gelenaglar, du behöver inga lampor, inga verktyg och det ger inga skador på naglarna. Nagellacken kostar 179kr/styck. Näst sist ut är Dr Lipp original nipple balm for lips. Det är ett 100% naturligt och hyllas av makeup artister världen över. Det är en mirakelkräm för torr hud och har flera användningsområden. Du kan använda den till allt från torra armbågar, nariga läppar till att använda den som highlighter eller varför inte mot dina kluvna hårtoppar, det bästa av allt är att den endast kostar 155kr.

Sist ut är ett serum från AnneMarie Börlind och det heter beauty pearls moisture serum och är ett prisbelönat serum som används dagtid för dem med normal och torr hud. Den innehåller fuktgivande hyaluronsyra, den fyller ur rynkor och bildar en skyddande film på huden mot fria radikaler, papyrus stamceller används för att binda fukt. Den stimulerar även bildningen av fettsyror samt ceramider som förnyar cellbildningen i huden. Dock får du ge lite för denna men tänk vad den kan åstadkomma, serumet kostar 795kr.

Vad tror ni om mina höstfavoriter? 

Comments
Jeanette

Comment posted

Låter som bra produkter det där :)

Leave a reply