ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Farsdag 2017, fira med skäggvårdsprodukter.

[ I SAMARBETE MED GLAMAZON ]

På söndag är det farsdag, jag tycker alltid att det är svårt med presenter till män överlag. Det är ju så mycket lättare att köpa något till en kvinna, lite makeup, blommor en parfym, det känns i alla fall som att det är lättare. Men nu då, med fokus på farsdag som är på söndag 12/11 så vill jag tipsa om skärgårdsprodukter. I år kommer jag i alla fall ge min pappa en ny pappa-kaffemugg då hans gamla han fått tidigare gjort sitt. Jag tänkte även köpa någon form av aftershave då han alltid kör renrakat. Därför har jag valt att kika på dessa produkter.

Beard monkey aftershave lotion – Det är en svalkande lotion som återfuktar och lugnar huden efter rakning. Med sin lätt parfymerade lotion (tycker att aftershaves har en tendens att ta över med sina starka dofter) är även berikad med tistelolja som är lätt absorberande. Innehåller även mandelolja, aloevera samt mentol som är antiseptiskt och svalkande. Passar alla hudtyper. För denna får du ge 229kr.

D.r. Harris Arlington aftershave milk – Lindrar irriterad och känslig hy efter rakning. Den fräscha doften av citrus tillsammans med en antiseptisk formula lugnar huden och påskyndar hudens läkningsprocess. Rekommenderas till de med torr eller narig hud. För denna får du ge 399kr.

Dear beard aftershave gel – Lätt konsistens för ett rakbalsam som har lindrande och reparerande effekter i forum av en lugnande gel. Denna gel är berikad med eteriska oljor från bergamott, rosmarin eukalyptus, citron och tea tree som hjälper till att behandla torrhet och förstärka huden efter rakning, passar alla hud typer. Denna kostar 189kr.

Enligt mina nu produkter jag valt ut har jag läst på ordentligt och det lutar mot dear beard aftershave gel, då gelen lättare än lotion tränger in i huden och min pappa har blandhy vilket jag rekommenderar en gel till då den både återfuktar bra och inte lägger sig på ytan som ett fett i en lotion gör.

Vad tror ni om detta? Jag tror att det blir kalas!
 
Comments
Gabriella

Comment posted

Såå bra!!

Svar: ja verkligen! :D
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Kari

Comment posted

Så herlige produkter, det var en kjempe god ide!

Svar: eller hur? :D
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Leave a reply