ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Soffor och inredning från chilli.se.

 

För ett tag sedan köpte vi en ny soffa, vi hittade en till ett riktigt bra pris också, själv skulle jag tro att soffan kostade mycket mer när jag ser den. Ni har säkert sett chilli.se, butikerna finns runt om i landet och erbjuder både möbler och inredningsdetaljer i sitt sortiment. Priserna är bra och likaså kvaliteten.

Ni som följer mig här i bloggen vet säkert att jag är fast i mässingstrenden som råder just nu och jag hoppas helhjärtat att den kommer att fortsätta! Men för att fortsätta lite på detta med soffor så erbjuder chilli.se soffor från 1795kr, denna är dock en kampanjvara just nu så passa på om du vill fynda! Det finns superfina puffar och fotpallar också, skulle så gärna vilja ha en grå med knappar insydda, precis som vår sänggavel.

Några andra favoriter ur chilli.se sortimentet är även denna taklampa som ni ser i kollaget ovan, den skulle passa perfekt i köket ovanför köksbordet då vi saknar lampa där just nu. Jag har även blivit såld på kaktusar och har precis köpt mig en stor golvkaktus, spana in dessa, dessa lär stå sig fina länge!

Vad har ni för trender i inredningsväg som ni är sålda på just nu? 

*Inlägget är sponsrat

 
Comments
Matilda

Comment posted

riktigt snygg soffa :)

Isabella

Comment posted

Snyggt!

Leave a reply