ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Testagram: November.

 
I månades testagram fick jag testa på följande:
 
Kondenserad mjölk Törsleffs kondenserade mjölk är tillverkad av komjölk som koncentrerats genom kokning och sötats med socker. Kondenserad mjölk är en viktig ingrediens i många bakverk. Kaffe och te får en krämig smak om man tillsätter kondenserad mjölk. Prova gärna också att ringla mjölken över en fruktsallad eller gör din egen glass.
 
Hockeypulver är ett slags godis i form av saltlakrits-pulver förpackat i en plastdosa med lock. Förpackningen liknar en ishockeypuck, därav namnet. Hockeypulver har funnits på den svenska marknaden i över 30 år, och är en av de största barnstycksakerna med över 1 miljon sålda dosor 2015.

Risenta Müsli chia&blåbär har ett härligt krisp och god smak av blåbär. Denna blandningen är utan tillsatt socker, har en bas av fröer och kärnor och det härliga krispet kommer från chiagranola. Risentas müsli har fått nya förpackningar, men är fortfarande samma goda müsli till samma pris som tidigare.

Oral-B Pro-Expert Professional Protection är en fluortandkräm som är kliniskt bevisad att skydda alla de områden som tandläkare undersöker mest. Tandkrämen innehåller ett patenterat Polyfluorite System som består av tennfluorid och Active Clean-kristaller. Hjälper till att lindra smärtan från känsliga tänder samtidigt som den tar itu med det grundläggande, bakomliggande problemet.

Oral-B Pro-Expert Disney Frozen-tandkräm. Med hjälp av favoritfigurerna lär sig barnen att borsta tänderna ordentligt med en fruktsmakande formula som skyddar mot hål. Använd den tillsammans med den interaktiva appen Disney Magic Timer från Oral-B för att hjälpa barnen att borsta i de rekommenderade två minuterna. Barn som är 6 år eller yngre: Ta en mängd stor som en ärta under övervakad borstning för minimal nedsväljning. Om fluor tillförs genom andra källor ska tandläkare eller läkare rådfrågas. Innehåller natriumfluorid (0.243%) 1100ppm fluorid.

Nyåkers klassiska runda pepparkakor i 150 g förpackning. Bakade enligt originalrecept från 1952. Kryddorna är väl avvägda och kakorna har en fin sprödhet. Testvinnaren – Nyåkers pepparkakor bakas på samma sätt som de alltid har gjorts – hemma i Västerbotten. Vi tycker att det blir bäst så. År efter år visar stora konsumenttest att vi verkar ha rätt. Låt Er väl smaka!

Santa Maria – Ekologisk Fairtrade-certifierad Ingefära – Har en stark frisk smak med inslag av citrus. Passar perfekt såväl till julbaket som i det asiatiska köket. Använd som smaksättare i pepparkakor, fudge eller någon härlig julkaramell, för en frisk och smakrik jul. #julgodis #santamariasverig

Semper Fruit & Nut bar är ett extra mellanmål du enkelt tar med dig i väskan, huvudinnehåller är dadlar och kalorierna de innehåller är bra och gör att du klarar dig till nästa måltid utan att gå hungrig!

 
 
Det var fler här hemma som var nyfikna på testagrams box, dock var hon så ivrig på pepparkakorna att hon inte blev helt still på bilden! 
 
#testagram #testagramnovember
*Pressutskick
Leave a reply