ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Glossybox: The Pink Diamond Box.

 
I samarbete med Glossybox vill jag tipsa er om årets decemberbox från Glossybox – den är döpt till ”The Pink Diamond Box”, den är skapad och framtagen av ingen mindre än allas vår egna stil ikon Kenza. Hon är kvinnan som sätter stilen, många ser denna kvinna som en otrolig inspiration vad gäller trender och visst är hon grym? Svaret är ja! Med årets Decemberbox vill Glossybox även tacka alla sina prenumeranter från det gångna året och visst tackar vi dem tillbaka? Glossybox förgyller alla skönhetsälskares månader med sina vackra och innehållsrika boxar.

Avslöjas kan att årets decemberbox – ”The Pink Diamond Box” innehåller ett semi-matt läppstift från inget mindre än det mycket omtalade brittiska varumärket MDMflow i färgen ”Bossy”, värdet på läppstiftet uppgår till 199kr.

I år firar även Glossybox 5 år och har därför valt att fira detta med en front figur för entreprenörskap! ”The Pink Diamond Box” är värd 450kr men du får den för, som alltid hos Glossybox, 139kr, så passa på att beställa årets bästa julklappstips för skönhetsälskare!

Varför är då detta årets bästa julklappstips? Jo, för du får, för endast 139kr i månaden, testa på nya skönhetsprodukter och du anpassar din box efter egna önskemål, det vill säga, hårkvalitet, hårfärg, nyans på din hy, stylar du eller behandlar du helst håret? Etc. Hur bra som helst! Boxarna levereras hem smidigt eller till ditt närmsta uthämtningsställe.

Jag är så nyfiken på vad denna box innehåller mer än läppstiftet från MDMflow, bara att läppstiftets hylsa är i guld gör att jag redan nu vet att jag kommer älska resten av innehållet i boxen!

Prenumererar du inte ännu? Passa på att klicka hem årets sista box – ”The Pink Diamond Box” innan den tar slut!

Prenumererar och beställer gör du här » BESTÄLL THE PINK DIAMOND BOX

God jul alla Glossielovers! 

*Inlägget är i samarbete med Glossybox

Comments
Liene Svärd

Comment posted

Kul med box :)

Linda

Comment posted

Åh, vill så gärna ha glossybox!

Dixi Wonderland

Comment posted

Vill ha denna :(

Flisan

Comment posted

sv: vad kul att du tkr det hehe :)

Fanny

Comment posted

Önskar er en trevlig jul och fortsatt lycka till med allt! ♡ Kram

Johanna Utterberg

Comment posted

Åh, låter verkligen som en superbox denna månad! :)

NICOLE

Comment posted

Glossybox är bästa påfundet ;)

Denise

Comment posted

Bra tips! :)

Daniella Åberg

Comment posted

Synd att glossyboxarna är skillnad från sverige till här i england :/

Svar: Vad är skillnaden? Sämre? :(
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Leave a reply