Yves rocher: Straight from nature.

 
Här ser ni sex av yves rochers nyheter, det är fokus på det naturliga och med inspiration direkt från växtriket. Det är kajal, multifunktionell beauty booster, slimmingfel, kropps lotion och läppbalsam. Inte nog med det fick jag även frön till att så ringblommor, hej våren! :-)
 
 

ÖGONPENNA, 100% Intense Kajal

Ren, djup färg med perfekt täckning. Finns i svart och just nu i 5 intensiva limited edition-nyanser. Dramatiskt skarpt eller mjukt suddat – du väljer.

Stift 2,5 g, 119kr/styck (färgerna ovan är 00 Noir carbone och 02 Vert de cobalt)

 

LYSTERBOOSTER Luminosity Reactivator

En riktigt multifunktionell beauty booster som återaktiverar hudens energiproduktion. Produkten innehåller pärlemor omsluten av vegetabiliska vaxer som ger en helt fantastisk ny ungdomlig lyster och finish. Använd den ensam eller ovanpå din vanliga dagcrème. Kan även blandas med din crème eller foundation för att ge en mer subtil lyster.

Pumpflaska 30 ml, 279kr 

 

 

SLIMMINGGEL Ultra-Concentrated Cure for Stubborn Zones

Kickstarta din figurformning med denna intensiva 7-dagarskur, som går till attack mot envisa problemområden med hjälp av effektiva y-mangostin.

Pumpflaska 15 ml, 189kr (nu endast 159kr)

 

KROPPSLOTION Repair Lotion Extra Dry Skin

En behaglig, reparerande kroppslotion med ekologiskt sheasmör som ger näring och mjukhet åt mycket torr och sträv hud. Huden blir synligt lenare och smidigare för varje dag.

Tub 150 ml, 89kr

 

LÄPPBALSAM Nourishing Lip Balm

Ett fantastiskt mjukgörande och närande läppbalsam som lindrar torra, nariga läppar. Skyddar mot väder, vind och andra yttre påfrestningar.

Tub 10 ml, 849kr (nu endast 39kr)

 

Sugen på att testa produkterna som är inspirerade från naturen? :-)

*Pressutskick

Comments
Liniis

Comment posted

har den repair lotion tuben och fullkomligt älskar den! Upplever att den är det enda lotion jag lagt på min hud (under min livstid!!) som verkligen fungerar, och då har jag problem med väldigt torra ben. Är på min andra tub nu och är väldigt glad jag gav yves rocher en chans. Deras produkter är väldigt prisvärda och dessutom är dom naturvänliga och innehåller inte massa "gifter" för kroppe. :)

Svar: Men eller hur? Dom är verkligen suveräna! :) kul att du gittat något som passar! Det är inte lätt alltså :)
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Leave a reply