Sexiga julklappstips.

 

I annonssamarbete med Sinful

Hej alla fina,

 

Är ni på julklappsjakt? 🎁 Det är jag i allra högsta grad. Jag har börjat lite smått men tänkte köra stora vändan med julklappsshoppingen i helgen! Spelar ni julklappsspelet? Vi började med det för ett par år sedan och i år tänkte jag faktiskt spica upp spelet lite med lite sexiga paket, det är väl kul? Om inte annat så bjuds det på skratt! Man behöver ju inte köpa den största bananen liksom men det finns ju så mycket annat. Tillsammans med sinful har jag valt ut några favoriter som passar alla +18 som inte är så pryda av sig!

 

 

Vi börjar direkt! 🎅🏽🎄

 

1.     Först ut är Swede Fruity Love en värmande smaksatt massagelotion. Denna kommer i flera dofter/smaker (ja, den är veganvänlig och säker att äta) och ger ifrån sig en värmade känsla vid beröring. Du får 120ml för 109kr.

2.     Strö ut romantiken, ska du fria? Ska du bjuda på en romantisk middag? Strö ut dessa rosenblad från Touché, samla ihop och använd igen – smart, ekonomiskt och miljövänligt. Cirka 100 blad och priset är 69kr.

3.     Spelet you and me är ett erotiskt spel som för dig och din partner närmare varandra i dubbel bemärkelse! Spela spelet och lär känna din partner ännu bättre priset är 199kr.

4.     Här kommer 10 röda meter rep, bara fantasin sätter gränser, repet är mjukt och lämnar inga märken – allt för att det ska förbli en hemlig lek. Repet går loss för 99kr.

5.     Ett sjukt kul spel för den som tror på spöken och andar. Kontakta lustens ande med denna ouija-bräda. Ta reda på din partners djupaste önskningar. Spela The spirits want you to have sex med din partner för 229kr.

6.     Med en doft av ros och jasmine har detta massageljus från Bonbons Sensations en lugnaned och stimulerande inverkan. Låt ljuset brinna i 15 minuter tills oljan i ljuset blir flytande, släck därefter ljuset och häll den varma oljan över kroppen. Du får det för 119kr.

7.     Maskeradmasken som lämpar sig för mildare lekar eller mer åt bondage-hållet. Du får en känsla av anonymitet samtidigt som du behåller kontrollen, masken kostar 109kr.

Sist ut är det återfuktande och vattenbaserade glidmedlet från LELO. Flaskan är snygg och kan stå framme på nattduksbordet. Glidmedlet är fritt från parfym och innehåller varjen glyecerin eller parfym men Aloe Vera. Du får 150ml för 172kr.

 

Hoppas att ni gillade tipsen, ha en skön jul och köp sexleksaker hos sinful – snart kommer tomten! 🎅🏽❤️

Leave a reply