Försäkra dig själv och dina medtrafikanter.

 

I BETALT SAMARBETE MED TRAFIKFÖRSÄKRING

Godkväll, 😘

 

Det har varit så himla tråkigt väder idag, regnet har bara öst ner, i princip hela dagen! Man får vara glad att man jobbar inomhus! Jag jobbar ju väldigt mycket från mitt hemmakontor men är självklart på plats på jobbet också! Det är inte endast på grund av de tider som råder just nu som gör att jag undviker kollektivtrafiken utan jag är nog född till en bilmänniska. Jag tycker även att det är bra träning och bra att underhålla körningen genom att köra i stan. Jag jobbar ju mitt i stan så att köra bil där är inga problem däremot tillkommer det ju massa kostnader varje månad i och med att vi tar bilen i princip överallt hela tiden dit vi ska som vi inte kan gå självklart.

 

Det tillkommer vägtull, försäkringar m.m. Du vet väl att det i Sverige är lag på att ha en trafikförsäkring om du äger ett fordon? Denna typ av försäkring täcker skador när du själv skadas, eller någon annans egendom där ditt fordon är orsaken till olyckan. Denna typ av trafikförsäkring innefattar alltså två typer av skydd, skydd för person och skydd för egendom. Det handlar alltså bara inte om en trygghet för dig själv som fordonsägare utan även för att vi alla som är ute och kör i den svenska trafiken ska kunna kännas oss säkra och trygga oavsett vem som är vållande till skadan. Trafikförsäkringen skyddar dina medtrafikanter i skador som uppkommit genom olycka där du själv inte kan stå för kostnaden som orsakats personen eller dennes egendom. Andra fördelar med denna försäkring är att det blir mycket enklare i själva ärendet med försäkringen, då vad gäller att få ersättning eller om du snabbt behöver lämna in bilen för reparation, kanske till och med direkt när skadan har inträffat.

 

Jag antar att jag inte behöver ställa frågan om ni har denna försäkring då jag tar för givet att mina läsare är laglydiga men ni kan gå in på trafikforsäkring.se och jämföra priser om ni vill se över era kostnader!

 

Ha en underbar kväll och kör försiktigt! ❤

Leave a reply