Rabattkod kosttillskott.

I BETALT SAMARBETE MED TOPFORMULA

 

Torsdagsfeeling idag då, imorgon hämtar vi äntligen nya bilen och i helgen är det advent, jag ska baka lussebullar med mamma och fixa iordning med adventsljusstakar och stjärnor här hemma. Det vore skönt att få till en storstädning också, jag är ju världens ganska mest röriga människa men jag älskar att städa vilket är rätt motsägelsefullt men så är det, haha. Men jag har varit så himla trött på sistone, jag glömmer ju så lätt att ta alla mina kosttillskott och vitaminer. Trots påminnelser i telefonen och dosetter så glömmer jag det. Klart man blir trött då speciellt denna årstid. Jag försöker få i mig, omega-3, D-vitamin, C-vitamin och B-vitamin. 💛

 

Tillsammans med Topformula vill jag tipsa er om deras grymma priser, jag ger er även en prova på rabatt, så med koden: ”PROVA10” får ni 10% på ett helt köp och koden gäller till 30/11-2020. Det är även fri frakt!

 

Något jag är sugen på att testa är deras Q10 tabletter, just nu pågår även black week hos Topformula och du hittar kosttillskott och vitaminer till riktigt bra priser se exempel nedan:

 

-       B-vitamin, 90 tabletter, 28 kr

-       C-vitamin, 60 tabletter, 24 kr

-       Solbrun+, 30 kapslar, 30 kr

-       Q10, 60 tabletter, 36 kr

 

Något som brukar vara rätt dyrt är Omega-3, just nu får du 90 kapslar för endast 23 kr. 🙌

 

Något som är viktigt för mig och som jag gillar med just Topformula är att det är svensktillverkat, de skriver tydliga innehållsförteckningar, information om användningsområden, dosering samt näringsvärden. Vad äter ni för kosttillskott och vitaminer? Använd koden nedan och köp kosttillskott idag!

 

Glöm inte koden: PROVA10 som ger er 10% på hela sortimentet!

 

Puss och ha en fin kväll, nu ska jag jobba lite till och sedan laga middag, falukorv och stuvade makaroner, mums! Har även gjort en saffranskladdkaka med vitchoklad i idag, så ikväll blir det fika, mysigt! 💕

 
Leave a reply