Inflyttningsklara modulhus.

Bild: Modulhus.se - Melissa
 
I BETALT SAMARBETE MED MODULHUS

Det här med hus hörni! Alltså att hitta sitt drömhus är ju inga problem för en hemnet beroende människa som mig. Drömmen är ju helt klart att bygga ett eget hus från grunden helt efter våra önskemål och behov. Saken är ju även den att själva husen är ju inte dyra direkt om man nu inte ska ha en arkitektritad lyxvilla men i Stockholm är ju tomterna galet dyra. Många idag hyr ju ut delar av huset eller bygger attefallshus om de har stora tomter, vilket är supersmart! 🙌

 

Hos modulhus finns så många olika varianter i olika prisklasser och stilar. Jag har två favoriter, dels det översta som heter Melissa, tänk en villa i denna stil och detta som komplementbyggnad. Så himla nice! Du behöver ju inte heller hyra ut det, jag som jobbar hemma skulle ju lätt kunna ha detta som ett eget kontor, förstå lyxen och den känslan. Gå upp på morgonen, göra kaffe och frukost och sedan knalla över till kontoret. Så himla coolt!

 

Bild: Modulhus.se - Maria Heliodal
 

Det andra attefallshuset som föll mig i smaken var Maria Heliodal där jag verkligen gillade stilen inne i huset också! Hur allt var uppbyggt, i ett av husen var även tvättmaskinen inbyggd i väggen i badrummet, hur det gått till förstår jag inte men så himla smart och framförallt snyggt – snacka om att man sparar plats! Dock kommer jag inte ihåg vilket av husen det var men ni hittar alla attefallshus via länken ovan. Modulhus är en hustillverkade och på hemsidan finns det en funktion som heter husbyggaren där du enkelt kan designa ditt eget hus och se alla tillvalsmöjligheter. Modulhus.se hjälper även till med montering och bygglov.

 

Om ni har ett attefallshus på tomten har ni så många möjligheter till att utveckla ditt boende. Om ni hade ett på tomten hur skulle ni använda det? Hyra ut? Kontor? Gäststuga? Hobbyhus? Kanske som gym? Dela gärna med er av era idéer och gärna länkar till era bloggar om ni har bilder från era extra boytor!

 

Puss! 💕

Leave a reply