Dags att fylla på botox.

 

I BETALT SAMARBETE MED CLINIC N.VY

 

- Jag uppmuntrar inte någon att göra skönhetsbehandlingar genom detta inlägg, jag berättar om mina erfarenheter och jag gör botox i två områden för att jag inte trivs med mina djupa vertikala rynkor i pannan, jag har även extremt torr hy så veck och rynkor är ett riktigt gottigt område för torr hy och ökad benägenhet för eksem då jag har atopisk hud, att släta ut detta med botox gör att jag lättare får in fukten i hyn och slipper kliande röda fläckar i pannan. -

Idag är det onsdag och jag har precis kommit hem från jobbet, ska visserligen fortsätta jobba lite till men bara ett par timmar. Något jag kom på är att det är ett bra tag sedan nu jag fyllde på min botox, jag skulle ha gjort det i september eller oktober tror jag det var men den eftermiddagstiden jag hade krockade med jobbet så jag bokade av den. Men nu ska jag nog boka en ny, jag känner och ser att jag behöver en påfyllning. Jag gör endast i pannan och glabellan. Har dock testat att göra kråksparkarna en gång men kände inte att jag såg resultat över huvud taget så det var lite av en besvikelse.

 

Jag riktar mig ju för det mesta till er läsare i Stockholm och det är ju klart att det faller mest naturligt då jag bor här och har erfarenhet härifrån men jag har ju faktiskt läsare i andra delar av landet också. Så för er som bor i södra delen av Sverige som är intresserade av skönhetsbehandlingar precis som jag är så finns Clinic N.VY i Malmö, hos kliniken är hållbar skönhet något som står i fokus. Jag måste säga att de har riktigt bra priser på botox i förhållande till de kliniker jag kikat på i Stockholm! Just nu finns även fyra olika behandlingar inom andra områden än just botox till kampanjpris, kika in på Clinic N.VY - din skönhetsklinik i Malmö för att läsa mer och boka!

 

Ha en fin kväll! 💕

Leave a reply