Serum och ansiktsmist!

 

I BETALT SAMARBETE MED VICTUS MEDICALS

På Victus Medicals hemsida kan du enkelt göra en hudanalys, självklart är den ungefärlig utifrån dina problem du själv upplever med din hud. Jag ska under en period nu testa “the serum” och “spray all day”, jag är så peppad! 😍

 

Om vi börjar med serumet då så är det en nyhet hos solution by victus som webshopen heter. Det är ett anti-age serum som används dagligen som en del av hudvårdsrutinen. Denna ska användas både dag och natt, för att mata huden med aktiva ingredienser som den behöver. Jag köpte även en bok om huden idag för jag vill lära mig lite mer om vad alla ingredienser gör för huden och vad som är bra och inte för just min hudtyp. I serumet finns bland annat, rotextrakt, bisabolol, F-vitamin och Q10. Vad jag gillar med det jag läser om denna och som även gör mig så peppad är att ingredienserna ska motverka rynkor, slapp hud och naturligt åldrande men också att den ska verka lugnande och inflammationshämmande och jag har väldigt känslig hy som reagerar på, ibland, de mest konstiga saker. Serumet jobbar även fördelaktigt med spänsten i huden och ska ha en lyftande effekt. Resultatet återstår att se! Ni hittar serumet här - The serum! Använd även fördelaktigt med dag- och nattkrämen i samma serie för maximal effekt!

 

Den andra produkten är ansiktsmisten “spray all day”. Ännu en nyhet! Den är fuktighetsgivande och innehåller papayaextrakt och termalvatten som kommer från bergen i centrala Frankrike och ger huden viktiga mineraler. Den är ordentligt återfuktande och har en fräsch doft! Den kan sprayas på både ansiktet och kroppen, över makeupen för en fin lyster och funkar lika bra för kvinnor som män! Samma gäller för serumet! Det roliga är att denna är ny, men har tre recensioner och alla har gett 5 av 5 stjärnor som jag är verkligen peppad! Du köper spray all day ansiktsmisten här!

 
 

Just nu får du även en rabattcheck på 200kr att använda vid köp om du registrerar dig på deras nyhetsbrev! Awesome! Gå bara in på Solution by victus så poppar erbjudandet upp av sig själv!

 

Nu ska jag fortsätta kolla lite på youtube innan det är dags att hoppa i säng!


Ha en fin kväll! 💕

Leave a reply