Julen är ute och tänderna ska bli vita.

 

I SAMARBETE MED TANDBLEKNING 

Klockan är bara halv 10, jag är inte trött men inte heller jättepigg, jag blir så rastlös den här tiden på dygnet, är det fler som blir det? Jag får inte heller någon ro till att vara kreativ, jag är för seg för att plugga eller jobba men det kryper i hela kroppen! 😫 Tips mottages tacksamt!

 

Sitter i alla fall i soffan och kollar på tunnelbanan, dags för en ny säsong där känner jag! Annars har jag pluggat idag och packade ner julgranen, så skönt! Har man katt och hund sitter inte direkt glittret där det ska efter ett par veckor, tog även bort en av schäslongenra på soffan så nu är det mycket luftigare och mer stilrent i vardagsrummet, tar dock ett tag att vänja sig. Jag går fortfarande runt hela bordet fast jag kan gå rakt fram, men det ger sig nog efter ett par dagar! Jag gjorde världens godaste middag idag, färsk pasta med lövbiffsgryta, det toppade jag med lite parmesan. Danne var tröttis så han har redan lagt sig så kanske tar en sväng med Theo snart och får lite frisk luft. Jag är även taggad på kommande månad då jag tänkte testa tear-through då! Är lite nervös dock då det ser lite läskigt ut och smärtsamt, ska prata med dom innan om man kan bedöva lite. Jag är inte sååå känslig men när jag gjorde botoxen i pannan innan jul så gjorde det rätt ont på ställen där huden är mer spänd. 😅 Men jäklar vad nöjd jag blev! 🤗

 

En annan skönhetsrelaterad grej är att jag både röker och dricker kaffe så en tandblekning skulle inte sitta helt fel, så skönt med vita fräscha tänder, eller hur? Jag är lite sugen på att testa whitening stripes, har någon där ute testat det? Funkade det? Eller är det bättre med gel i skenor och lampa? Jag har blekt tänderna på både klinik och hemma men hemma hade jag inte riktigt tålamodet att göra det som man skulle (i antalet dagar alltså). Men jag tänkte ge det ett försök, så är ni erfarna av tandblekning hemma ge mig gärna era bästa tips!

 

Ha en underbar kväll! 💕

Comments
Sanna

Comment posted

Man ska gnugga tänderna med kol har jag hört. :)

Leave a reply