Hammarby Fotboll åkte till Barcelona tack vare gogrilla.se.

Bild: https://gogrilla.se/referenser/
Hammarby Fotboll Pojkar 00 lag 3.
 
I SAMARBETE MED GOGRILLA
 

Jag kommer ihåg när jag gick i nian, herregud hur länge sedan var det? Ja, jag fick ta en paus för att räkna! 15-16 år måste det varit, men jag kommer ihåg att mamma och pappa ansvarade för vår klass försäljning och vi sålde kolor och chokladbollar om jag minns rätt. Hela klassen fick komma hem till mig och hämta sina bärkassar för att ta med sig hem och sälja! För pengarna vi fick ihop blev det en klassresa till Gotland, galet rolig klassresa måste jag ändå säga! 😃

 

Men hur kul är det inte att denna typ av försäljning har ökat så galet mycket? Att marknaden och utbudet har blivit större? Det är ett superbra sätt att få barnen aktiva, lära dom mer förståelse för pengar, att man måste jobba för pengarna, och sedan att det kan säljas inom skolklasser, lag och föreningar! Ett superbra initiativ tycker jag! Gogrilla erbjuder grillsåser, tacokit, hot sauce, senap och ketchup. De har även olika kassar som är ett utmärkt sätt att baka in merförsäljning och för att sälja mer! De erbjuder även ett bonusprogram för grundförsäljningen, så jag tycker absolut att detta är något som ska pushas för och som ska få möjlighet att spridas! 

 

När jag var liten sålde jag ju även jultidningar och ja, i många år hamnade broschyrer och kataloger på borden i lunchrummet på mammas och pappas jobb även om jag måste säga att jag var ute i området och sålde väldigt mycket själv också! Det kanske på något sätt ändå är lättare inom en klass eller ett fotbollslag till exempel. Då kan du gå en runda med kompisen efter träningen när ni ändå är på väg hem osv. Så tjäna pengar till klassen eller laget med gogrilla.se!

 

Sålde ni något när ni var små? Eller säljer era barn något idag? Vad i så fall?

Dela gärna med er bland kommentarerna! 💕

Leave a reply