Get tasty in bed med sexleksaker365.

 

I SAMARBETE MED SEXLEKSAKER365

 

Avslappnande massage eller lusthöjande dofter i sovrummet? Var inte så rädd för att testa något nytt, det behöver inte vara relaterat till sex heller. Tänk en avslappnande men väldoftande massage efter en lång och jobbig dag på jobbet. Vem skulle tacka nej till det? Jag tänkte tipsa om lite produkter som är väldoftande med hög grad av avslappning! 😍

 

Först ut är Durex play – warming, 149kr

En värmande och stimulerande gel som även fungerar utmärkt som glidmedel och ett stort plus att den fungerar tillsammans med kondomer.

 

Nummer 2 är Sunset glow – caramel & salt, 195kr

En lusthöjande massageolja med en svag doft av karamell och salt

 

Nummer 3 har jag nämt tidigare i bloggen och det är Kissable nip gloss set, från bijoux indiscrets, 159kr

Två pack lipgloss, en med värmande effekt och en med kylande effekt, passar på alla kroppsdelar.

 

Nummer 4 är Shunga – varming massage oil, raspberry, 199kr

En exklusiv massageolja i en vacker flaska som är inspirerad av erotisk konst från Japan. Den har en värmande effekt och en svag doft av somriga hallon. Tack vare värmeeffekten ger oljan en mer avkopplande känsla vilket är perfekt efter en lång och jobbig dag!

 

Nummer fem är en erotisk massage olja med grönt te, 199kr

Detta är en kallpressad variant som är gjort av oljor från druvkärnor, sesamfrön, avokado, mandel och saffran. Den innehåller även Vitamin E vilket jag älskar samt eteriska oljor och ylang ylang och yohimbe. Yohimbe är nytt i mina öron men är ett extrakt som innehåller stimulerande och energigivande oljor.

 

Hur känner ni? Är det någon ni blir nyfiken på att testa? Allt som är avslappnande och leder till avkoppling är varmt välkommet hem till mig! Det blir sådan otrolig skillnad med massage med oljor som är tillför massage än bara lite ”torr” massage på axlarna. Det frigörs även bra hormoner i kroppen vid massage, jag kan tycka att effekten blir lite liknande känslan efter ett långt och varmt bad! Håller ni inte med?

Så get tasty in bed med sexleksaker365 de erbjuder även ett brett sortiment av sexleksaker och underkläder! 💕

Leave a reply