Vita tänder till sommaren.

 

I BETALT SAMARBETE BÄST TANDBLEKNING

Jag och mamma är väldigt sugna på att bleka tänderna, hon har inte gjort det tidigare och jag har gjort det två gånger innan. Dock så har jag efter det blivit cola light beroende och även börjat dricka kaffe så jag tror att jag kommer se större skillnad i färgförändringen vid en blekning idag än vad jag gjorde när jag blekte sist vilket kanske var 2014 om jag minns rätt? Jag har även utöver mina två blekningar på klinik även testat att bleka tänderna hemma. Mamma vet jag har testat stripes som ska bleka tänderna och jag har testat gel i skenor både med och utan plasmalampa. Bästtandblekning.se listar de bästa tandblekningskiten för hemmabruk. Det är kul att Dentaworks som jag har samarbetat med tidigare faktiskt är toppad som nummer 1! 

 

Den ska som sagt vara bäst i test 2020 🙌 och ett kit räcker till upp till 56 omgångar tandblekning hemma! Frakten är även fri och det bästa av allt att den är peroxid-fri! Det är visserligen White One och Dentway med men där är det bara Dentway som har fri frakt!

 

Ni kan läsa via länken längre ner om de olika typerna av hemmablekning och vad som skiljer de åt. Man skulle kunna säga att prisskillnaderna för tandblekning hemma och på klinik är att hemmablekning ligger på ungefär mellan 499-599kr medan en klinikblekning hos tandläkare går på ungefär mellan 3000-5000kr beroende på vart du gör din blekning.

 

Det sägs även att missfärgade tänder orsakas av tobak, vissa drycker exempelvis kaffe, te eller rödvin men även att vissa mediciner kan ha en bieffekt att missfärga tänder.

 

Men man blir ju bra sugen på vita tänder, speciellt nu när sommaren är på väg, man kanske får lite solbränna och har en snygg klänning eller något annat och så toppar man detta med ett bländande vitt leende, hur nice? 😁

 

Har ni blekt tänderna? Gjorde ni det hemma eller hos tandläkare? 😁

Dela gärna med er bland kommentarerna!

 

Ha en underbar kväll och en trevlig Valborg och glöm inte att hålla er inne! Titta på en brasa på teven eller ta ett glas vin i soffan istället! 💛

Leave a reply