En guide i dejtingdjungeln.

 

I BETALT SAMARBETE MED DEJTINGSIDOR

Hallå där alla singlar! 😘

 

Knopparna kikar fram på träden och trots att det är sol fyra dagar i sträck och sedna haglar det igen (åtminstone i Stockholm) så är ju våren på ingång, eller hur? Det är officiellt vår på fredag, 1 maj! Har det börjat klia i dejtingfingrarna? Vill ni swipa? Vill ni dricka kaffe? Vill ni gå på promenad med någon spännande potentiell partner?  Dejtingsidor är en sida som guidar dig i denna djungel av dejting appar och hemsidor. Du får tips, prislistor (visst finns det helt gratis appar och hemsidor men jag själv skulle föredra en betalsida, det känns lite mer seriöst) steg för steg och råd om hur du ska ta dig fram bland alla träd i djungeln!

 

Är du helt ny på detta? Har du aldrig nätdejtat någon gång? Spana in denna tipsguide – så fungerar dejtingsidor och så kommer du igång.

 

Att bläddra igenom utbudet är nog inga problem för någon egentligen, det är just steget att säga hej, eller vad gör man när man inte får svar som kanske är knepigare. Själv har jag endast använt Tinder när det var inne, träffade min kära Danne där igenom och sedan dag ett vi sågs har vi inte varit ifrån varandra i princip. Nu har vi flyttat till större lägenhet, vi har hund, katt och är förlovade och planerar ett bröllop! Så funkar dejtingsidor? Ja, det gör det! Men det är självklart inte lätt att hitta rätt, det är få förunnat att det säger klick. Jag är lyckligt lottad och denna karl släpper jag inte taget om! Jag har hittat världens bästa man på riktigt, finns ingen jag klickar så bra med som honom! 💕

 

Det finns självklart fler par som det gått bra för, sidan delar omdömen från användare, se nedan!

 

 

Fokus ligger på sidorna Match, Elitsinglar och be2, vad är er erfarenhet av nätdejting? Eller har ni någon rolig historia ni vill dela med er av? Dela gärna med er bland kommentarerna, ja, det går självklart bra att göra det anonymt!

 

Ha en underbar dag och ha kul när ni dejtar! 😘

Leave a reply